Senas tautu gudrības 18. jūlijam: ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un bankrota

Tautas kalendārā šis datums ir pazīstams kā Magoņu diena. Kā liecina nosaukums, šajā laikā bija pieņemts vākt magones: mūsu senči šim augam piešķīra brīnumainas īpašības. Ar tās palīdzību esot bijis iespējams kļūt bagātam.

Tāpat magones bieži izmantoja kā aizsargu pret ļaunumu un ļauniem cilvēkiem.

Tautas zīmes 18. jūlijam: ko nedrīkst darīt

Magoņu diena senatnē tika uzskatīta par vienu no bīstamākajām gada dienām. Cilvēki ticēja, ka 18. jūlijā viņus var piemeklēt nelaime. Šī iemesla dēļ viņi neuzsāka jaunus darījumus un nebrauca tālu no mājām.

Tika uzskatīts, ka šajā laikā var viegli sastrīdēties ar ģimeni un draugiem. Lai no tā izvairītos, mūsu senči palika mājās nelielā ģimenes lokā.

18. jūlijā vajadzētu būt laipnākiem pret cilvēkiem. Nevajadzētu atteikties viņiem palīdzēt, citādi var zaudēt naudu un pat saķert kādu kaiti. Vienīgais izņēmums ir tie, kuri lūdz jums aizdot naudu.

Ja kādam aizdodat pat nelielu summu, esiet pārliecināti: jūs to neatgriezīsiet. Lai nebankrotētu, atturieties no lieliem pirkumiem. Lieta, ko jūs iegādājaties, būs nekvalitatīva vai bojāta.

Labāk neveikt dārzkopības darbus. Ja nodarbosieties ar augu pārstādīšanu, tie var iet bojā.

Neaprunājiet un neapspriediet cilvēkus aiz viņu muguras. Tā var ciest jūsu reputācija. Nedalieties ar citiem savos nākotnes plānos. Jūs varat tikt apskausts, tad nekas no iecerētā nepiepildīsies.

Lasi vēl: Met darbu pie malas: Šīm 5 zvaigžņu zīmēm vajadzētu atpūsties līdz 2024. gada jūlija beigām

Diena nav kategoriski piemērota, lai dotos uz randiņu ar jaunām paziņām. Tu vari satikt cilvēku, kurš vēlas izmantot tava darba augļus. 18. jūlijs nav labvēlīgs arī mīlas lietām. Pastāv liela krāpšanas varbūtība.

Pastāstīšu kā pagatavot marinētus gurķus ziemai pēc ģimenes receptes ar nosaukumu “Kraukšķīgie”!

Tautas zīmes 18. jūlijam: ko jūs varat darīt

Saskaņā ar ticējumiem, kas pie mums atceļojuši no seniem laikiem, 18. jūlijā tev jāizgatavo sev amulets ar magoņu sēklām. Ar viņa palīdzību senatnē cilvēki cerēja izvairīties no nabadzības, kaitēm un satikšanās ar ļaunajiem gariem.

Diena ir piemērota klusai atpūtai. Jums jāvelta laiks saviem mīļajiem, īpaši bērniem un veciem cilvēkiem. Viņiem šobrīd var būt nepieciešama jūsu palīdzība.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment