Senas tautu gudrības 18. jūlijam: ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un bankrota

Tu vari veikt kādu tīrīšanas vai ēdiena gatavošanas darbu. Iespējams, tu jau sen vēlies sakārtot savas atvilktnes un skapjus. Ja esat uzkrājis nevajadzīgas lietas, nolieciet tās malā tiem, kam tās ir vajadzīgas.

Kā jau minēts, 18. jūlijs nav piemērota diena svarīgām lietām. Labāk dariet vienkāršus un saprotamus, rutīnas darbus. Pagaidām atturies no vērienīgiem plāniem: tev ir laiks visu pārdomāt.

Tu vari veikt rokdarbus vai nelielus remontdarbus. Arī datums ir labvēlīgs, lai reizi par visām reizēm atteiktos no sliktiem ieradumiem.

Atceries sapni, ko ieraudzīsi naktī uz 18. jūliju. Tas var būt pravietisks. Iespējams, ka sapnī redzamie tēli palīdzēs tev izprast kādu mulsinošu situāciju. Jums izdosies atrisināt problēmu, kas pēdējā laikā ir nodarbinājusi jūsu domas.

 

Tautas zīmes par laika apstākļiem 18. jūlijā

Dažas no šīs dienas zīmēm mūsu senčos bija saistītas ar magonēm. Piemēram, liels graudu skaits magoņu galviņā, pēc viņu novērojumiem, sola bagātīgu labības ražu.

Lasi vēl: Senči baidījās no šīs dienas: Nedariet šo 16. jūlijā, lai nepiesaistītu nelaimi un nabadzību

Bieži vien, veidojot laika prognozes, cilvēkiem “palīdzēja” arī dzīvnieki. Ja kaķis guļ visu dienu – ārā būs karsts vismaz nedēļu. Bet, ja suns guļ putekļos un nelīst, labus laikapstākļus nomainīs nelabvēlīgi laikapstākļi.

Daudz rasas uz zāles sola svelmi. Tuvāko 24 stundu laikā nokrišņu nav gaidāmi. Zvaigžņotās debesis naktī uz 18. jūliju liecina, ka nākamajā dienā atkal būs karsts. Vēja maiņa un mākoņi debesīs – pasliktinās laikapstākļus. Iespējams lietus un pat krusa.

 

Leave a Comment