Rādās murgi. Ko darīt, lai novērstu slikta sapņa piepildīšanos

Daudzi cilvēki uzskata, ka sliktiem sapņiem ir dziļa garīga nozīme.

Nepatīkams murgs var atstāt nepatīkamu iespaidu uz visu dienu, radot trauksmi un bailes. Taču ir pārbaudītas metodes un rituāli, kas palīdzēs novērst sliktu sapņu piepildīšanos.

Daudzi cilvēki uzskata, ka sliktiem sapņiem ir dziļa garīga nozīme. Bieži vien viņi tos uzskata par vēstījumiem vai brīdinājumiem no augstāka spēka.

Lūk, dažas lietas, kas pasargās no sliktiem sapņiem.

Garšaugu lietošana

Lai cīnītos ar sliktiem sapņiem, cilvēki gadsimtiem ilgi ir izmantojuši garšaugus. Lavanda ir slavena ar savu nomierinošo smaržu, un tā var palīdzēt jums atslābināties un aizbiedēt murgus. Pirms gulētiešanas to var likt guļamistabā vai zem spilvena.

Tiek uzskatīts, ka arī tādi garšaugi kā rozmarīns spēj atvairīt negatīvo enerģiju, kas izraisa biedējošus sapņus. Vienkārši novietojiet zariņu pie gultas un ļaujiet tā aizsargājošajam spēkam darboties visu nakti.

Daudzās kultūrās salvijas dedzināšana ir populārs rituāls, lai attīrītu no ļauniem gariem un veicinātu mierīgu miegu. Apstaigājiet istabu ar dūmojošu salvijas nūjiņu, ļaujot dūmiem izplatīties. Tas var attīrīt garīgo enerģiju, kas izraisa nevēlamus sapņus.

Bībeles novietošana spilvena tuvumā

Bībeles novietošana spilvena tuvumā ir sena prakse, kas, kā daži uzskata, var aizbiedēt sliktus sapņus. Doma ir tāda, ka šīs svētās grāmatas atrašanās blakus miega laikā nodrošina garīgu aizsardzību.

Daudziem tas ir kā vairogs pret murgiem, ko izraisa ļaunie spēki vai velna kārdinājumi. Tā tiek uzskatīta par garīgās varas apliecinājumu pār prātu un sapņiem.

Guļot ar Bībeli, tā ne tikai pasargā no sliktiem sapņiem – tā ir arī atgādinājums par Dieva klātbūtni jūsu dzīvē. Tiek uzskatīts, ka miega laikā uz Bībeles lappusēm atrodamie panti zemapziņā stiprina ticību un sniedz mierinājumu.

Daudzi atrod mieru nakts lūgšanā, ticot Rakstu spēkam virzīt viņu zemapziņas domas uz apmierinātību un žēlastību.

Lūgšana par Dieva aizsardzību no sliktiem sapņiem

“Debesu Tēvs, es palieku Tavā patvērumā un atpūšos Tavā ēnā. Es atceļu katru sliktu sapni un paziņoju, ka tam nav varas pār mani. Aizsargā mani šodien un piepildi manu sirdi ar mieru. Jēzus vārdā es lūdzu. Amen.”

Lūgšana par mieru

“Kungs Jēzu, paldies par Tavu mieru. Es atceļu visus sliktos sapņus un pieņemu mieru, ko Tu man esi devis. Ļauj manai sirdij nebūt nemierīgai vai iebiedētai. Pavadi mani šodien ar Savu klātbūtni. Amen.”

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Lūgšana par spēku

“Kungs, es atceļu visus sliktos sapņus un lūdzu Tavu spēku pārvarēt visas negatīvās sajūtas, ko tie varētu būt izraisījuši. Dod man spēku stāties pretī šai dienai ar drosmi un pārliecību, zinot, ka Tu esi ar mani. Jēzus vārdā es lūdzu. Amen.”

 

Leave a Comment