Sargeņģelis apklās ar saviem spārniem: nebijusi veiksme jūlijā gaida trīs zodiaka zīmes

Jūlija horoskops vēsta, ka trim zodiaka zīmēm mēnesis būs īpaši labvēlīgs. Kas attiecās uz mēneša kopējo raksturu, eksperti ir pārliecināti, ka šī gada jūlijs būs īpašs visās jomās.

Saskaņā ar ekspertu domām, vasaras otrais mēnesis dos visu zodiaka zīmju pārstāvjiem iespējas biznesā, attiecībās, izglītībā, problēmu risināšanā. Bet tajā pašā laikā mēnesis pārbaudīs, cik ļoti mēs esam civilizēti, kāda ir mūsu prasme tikt galā ar varu un finansēm, un cik pareizi mēs izmantojam mūsu spēku.

Atcerieties, pūlēm jābūt atbilstošām uzdevumam – mēģiniet atrast līdzsvaru starp to, ko vēlaties, un to, kas ir iespējams. Astrologi iesaka jūlijā izvēlēties tos problēmu risinājumus vai līdzekļus mērķa sasniegšanai, kas prasa optimālu enerģijas izlietojumu un ļauj ievērot savas intereses, neizraisot konfliktus.

Astrologi arī brīdina, ka 2023. gada jūlijā agresīva savu interešu virzīšana par spīti visiem faktoriem var novest pie bēdīga rezultāta – šajā periodā pastrādātais ļaunums rada neizbēgamas sekas vēl smagākā formā.

Atzīmēsim, ka 2023. gada jūlijā labs horoskops gaidāms trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem.

 

Lauva

Lauvas, kuras nav pieradušas ilgi domāt un parasti pieņem lēmumus zibens ātrumā, mēneša sākumā būs savāktākas nekā jebkad agrāk. Viņu intuīcija un asais prāts palīdzēs viegli izdomāt jebkādus melus un viltu, kas ietaupīs viņu finanses un pasargās ģimeni no ārējas negatīvas iejaukšanās.

Vēlāk notikumi sāks attīstīties vēl straujāk. Ja Lauvas paļausies tikai uz sevi, viņas iegūs lielo džekpotu (tas var būt bonuss, laimests, jauna mīlestība).

Lasi vēl: Kāda pircēja saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā veikalā ”Lidl”; vairāk uz šo veikalu nedošoties

Lasi vēl: Sētniece gribēja aizvākt pie miskastēm izmestu skapi. Bet atverot tā durtiņas, viņa teju vai palēcās aiz izbrīna!

2023. gada jūlija otrā puse šīs zīmes pārstāvjiem pavērs daudz iespēju – gan personiskās, gan lietišķās attiecības mainīsies uz labo pusi, un karaliskās Lauvas jutīs, ka ir patiesu draugu un uzticamu sabiedroto ielenkumā. Nesaskaņas ar mīļajiem paliks pagātnē, kas ļaus piepildīt šīs zodiaka zīmes pārstāvju pašus drosmīgākos sapņus.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment