Kāda pircēja saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā veikalā ”Lidl”; vairāk uz šo veikalu nedošoties

Nepatīkamu situāciju piedzīvojusi kāda veikala “Lidl” apmeklētāja. Viņa arī nolēmusi ar šo situāciju dalīties ar citiem pircējiem, kuri ir iemīļojuši šo veikalu. 

Lidl Stiftung & Co. KG, agrāk Schwarz Unternehmenstreuhand KG, ir Vācijas pārtikas un mājas mazumtirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums tirgū konkurē ar zemām cenām un regulārām atlaidēm, ko tas panāk galvenokārt, pārdodot produktus ar saviem zīmoliem.

Lidl ir vairāk nekā 310 000 darbinieku 32 valstīs, un tā ieņēmumi ir 62 miljardi USD. Galvenā mītne atrodas Nekarsulmā, Bādenē-Virtembergā, Vācijā.

 

Sieviete dalās soctīklos: ”Cilvēki kopumā kļuvuši stulbāki, vai man vienkārši veicas? Lidlā tikai pēc kašķa panācu, ka kasiere izņem nepareizi iesisto preci.”

Sieviete stāsta, ka iepirkusies veikalā ”Lidl” un stāvot pie kases pamanījusi, ka monitorā pazib vārds – ziedkāposts. Viņa apgalvo, ka šo preci noteikti nebija pirkusi un nebija nemaz ielikusi savā iepirkuma grozā.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras līdz jūlija beigām var izmainīt savu dzīvi – uz priekšu!

Sieviete stāsta, ka tikai pēc ilga konflikta ar kasieri, kasiere izņēmusi šo produktu. Pircēja ir ļoti sliktās atsauksmēs par šo situāciju un mudina visus pircējus vairāk pētīt monitoru.

 

Leave a Comment