Latviešu žurnālists steidzami izplatījis paziņojumu: ”Lūdzu, izlasiet šo līdz galam un neiekrītiet”

Latviešu žurnālists steidzami izplatījis paziņojumu. Viņš aicina, Latvijas iedzīvotājus būt vērīgiem un neuzķerties uz šīs informācijas. 

Žurnālists Jānis Domburs platformā “Facebook” apgalvo, ka viņa reputāciju ir iedragājuši viltnieki, aicinot līdzcilvēkus atturēties no šādas maldinošas informācijas.

 

Daudzi sociālo mediju platformas “Facebook” lietotāji pēdējā laikā ir uzzinājuši par satraucošu problēmu. Viņi ir pamanījuši, ka FB izplata apmaksātus sludinājumus, kuros ir nepatiesa informācija par mani. Šajās reklāmās savijas mans vārds ar cita žurnālista, vairāku mediju zīmolu un pat valsts iestādes vārdu.

Turklāt šīs maldinošās reklāmas ir atrodamas vietnēs ar aizdomīgām “kreisajām” adresēm. Šo reklāmu saturs sniedz izkropļotu stāstījumu par ienesīgām iespējām kosmosā. Es patiesi ceru, ka ikviens, kurš saskaras ar šīm reklāmām, atzīs tās par krāpnieciskām un negodīgu personu darbu.

Lasi vēl: Tamāra Globa vienai zodiaka zīmei lūgusi būt piesardzīgai vasaras vidū – tas ir nopietni!

Tomēr, lai nodrošinātu skaidrību, es jūtos spiests pievērsties šim jautājumam šeit un sniegt dažus šo safabricēto publikāciju piemērus. Es vēlos izteikt pateicību ikvienam, kurš ar tiešas komunikācijas palīdzību ir veicinājis izpratni par šo jautājumu.

 

Leave a Comment