Meteorologi pārsteidza: no 29. septembra gaidāmas krasas pārmaiņas, kas līdz šim nav notikušas

Uzmanības centrā ir nonākuši meteorologi, jo viņi ir snieguši informāciju par negaidītu klimatisku parādību, kas, pēc viņu teiktā, sāksies jau 29. septembrī. Šīs laikapstākļu izmaiņas būs jūtamas gandrīz visu mēnesi, un tā ir nopietna anomālija šim gadalaikam.

Pēc Gismeteo sinoptiķu teiktā, jaunajam klimatiskajam periodam vajadzētu skart Eiropas centrālo un austrumu reģionu iedzīvotājus. Izmaiņas īpaši skars arī Latviju. Tieši šajā Baltijas jūras reģionā sāksies jauns neparastu laikapstākļu periods.

Saskaņā ar meteorologu datiem šajā reģionā pēdējā laikā ir valdījuši gandrīz vasarīgi laikapstākļi. Pirms dažām dienām temperatūra paaugstinājās līdz 27 grādiem pēc Celsija, kas septembra beigām ir nenormāli augsta temperatūra.

Šie rādītāji ir tuvāki vasaras mēnešiem, piemēram, jūnijam un jūlijam. Turklāt septembris pārsteidza ar gandrīz pilnīgu nokrišņu trūkumu, un nokrišņu daudzums bija krietni zemāks par normu.

Lasi vēl: 5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus leģendārā Vanga ieteica neignorēt. Citādi tevi var piemeklēt neveiksmes un bēdas

Tomēr eksperti brīdina, ka būtiskākās pārmaiņas vēl tikai gaidāmas. Pēc viņu domām, no 29. septembra Eiropas centrālajā daļā un austrumu daļā iestāsies saulains un silts laiks, un termometri centīsies uzstādīt jaunus temperatūras rekordus.

Nedēļas beigās Latvijā atgriezīsies vasarīgi laikapstākļi, un temperatūra paaugstināsies līdz 23-24 grādiem pēc Celsija.

Arī svarīgi: Organisma attīrīšana ar citrona sēklām. Neticams līdzeklis!

 

Tomēr tās nav visas gaidāmās pārmaiņas.. Lūk, kas gaidāms jau ļoti drīz! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment