5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus leģendārā Vanga ieteica neignorēt. Citādi tevi var piemeklēt neveiksmes un bēdas

Katram no mums jau pirms dzimšanas Radītājs izvēlas sargeņģeli. Viņa galvenais uzdevums ir aizsargāt mūs visā dzīves garumā, palīdzēt tikt galā ar grūtībām, piesaistīt veiksmi un laimi.

Sargeņģeļi mūs ne uz mirkli neatstāj bez atbalsta. Tomēr ne visi no mums pamana sargeņģeļu neredzamo klātbūtni, ne vienmēr saprot šo būtņu vēstījumus, un, pat pievēršot tiem uzmanību, neprot tos pareizi interpretēt.

Es ceru, ka leģendārās bulgāru gaišreģes Vangas padomi palīdzēs tiem, kuri vēl nav iemācījušies saprast sava sargeņģeļa vēstījumus.

 

Aizkavēšanās

Jebkāda aizķeršanās, kas neļauj iziet no mājām noteiktajā laikā: nepareizi novietota adata uz zeķēm, kaut kur pazaudētas atslēgas, izlijusi kafija, negaidīts zvans – tās visas ir eņģeļu zīmes. Šādi tas cenšas brīdināt, ka tavas prombūtnes laikā mājoklī var notikt kaut kas nevēlams.

Nesteidzies, pārbaudi, vai visas elektroierīces ir izslēgtas, logi un ūdens krāni aizvērti, un, dodoties prom, lūdz sava sargeņģeļa palīdzību, trīs reizes pārmetot krustu durvīm.

 

 

Savārgums
Domāju, ka tā ir noticis ar daudziem – no rīta cilvēks pieceļas pilnīgi vesels, sāk gatavoties dienas darbiem un pēkšņi sajūt stipru savārgumu. Šī ir viena no spilgtākajām pazīmēm, ka sargeņģelis vēlas tevi pasargāt no lielas nelaimes. Tev nevajadzētu gnorēt šo vēstījumu.

Ir daudz pierādījumu, ka cilvēki izdzīvoja, jo ņēma vērā šādas zīmes. Un viena no spilgtākajām ir 2001. gada 11. septembra traģēdija, kad teroristi ar lidmašīnām ietriecās dvīņu torņos Ņujorkā.

Pēc tam daudzi teica, ka tas ir brīnums, ka viņi nav cietušo vidū, jo šajā dienā nebija aizgājuši uz darbu vai darīšanās galvassāpju, gremošanas traucējumu, pēkšņas radikulīta lēkmes vai citu veselības problēmu dēļ.

Lasi vēl: Rīt un parīt visā Latvijas teritorijā notiks īpašas aktivitātes, kuras var biedēt, gan bērnus, gan gadagājuma personas! Lūgums viņus brīdināt!

Lasi vēl: Kaimiņiene no Turcijas dalījās ar recepti. Ikviens meklē šādus salātus, ko likt uz galda: sirsnīgi un garšīgi

Strīdi un kliedzieni

Vēl viena no sargeņģeļa vēstīm var būt strīdi, konflikti, skaļi kliedzieni, ar kuriem saskaries ceļā uz svarīgu tikšanos vai randiņu, it īpaši, ja tie ir likuši tev apstāties.

Labāk atteikties no plānotās tikšanās, jo diez vai tā kaut ko dos, izņemot nepatikšanas. Ja tikšanos tomēr nav iespējams pārcelt, esi ārkārtīgi uzmanīgs un ieklausies savā iekšējā balsī. Ja neuzticies savai intuīcijai, jautā savam sargeņģelim, un viņš noteikti atturēs tevi no nepareizas rīcības.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment