5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus leģendārā Vanga ieteica neignorēt. Citādi tevi var piemeklēt neveiksmes un bēdas

Pulkstenis un kreisā roka

Vai zināji, ka kreisās plaukstas niezēšana nenozīmē tikai naudas zaudēšanu. Šādi eņģelis cenšas tevi pasargāt no liekiem tēriņiem, liek domāt, ka pirkumi būs neveiksmīgi un ka tu labākajā gadījumā nevajadzīgi izdosi naudu, bet sliktākajā gadījumā – iedzīvosies parādos. Nekādā gadījumā neignorē šo zīmi.

Un noteikti nevajadzētu atstāt bez ievērības arī to, ja pēkšņi apstājas pulkstenis. Nav svarīgi, vai tas ir rokas pulkstenis, laikrādis birojā vai autoostā. Tas ir signāls, ka šodien tev nekādā gadījumā nevajadzētu aizdot naudu, jo pretējā gadījumā tu nekad aizdevumu nedabūsi atpakaļ.

 

Zvirbuļu bari

Ja pastāvīgi redzi zvirbuļu barus, mēģini kādu laiku izvairīties no iepirkšanās. Pa ceļam uz iepirkumu centru tevi var sagaidīt daudz nepatīkamu notikumu. Un pats galvenais, tu vari palikt bez naudas paša neuzmanības dēļ.

Un neaizmirsti pateikties savam sargeņģelim. Nav svarīgi, vai tā ir pateicības lūgšana vai vienkārši pateicības vārdi. Galvenais, lai tie ir patiesi un nāk no sirds.

Lasi vēl: Sākot ar 14.oktobri dažām zodiaka zīmēm gaidāms drūms periods, kurš atstās brūci dvēselē

Lasi vēl: Kaimiņiene no Turcijas dalījās ar recepti. Ikviens meklē šādus salātus, ko likt uz galda: sirsnīgi un garšīgi

Bet vai tu esi kādreiz sajutis sava sargeņģeļa palīdzību un aizbildniecību? Priecāsimies, ja padalīsies savā pieredzē raksta komentāros!

 

Leave a Comment