Sākot ar 14.oktobri dažām zodiaka zīmēm gaidāms drūms periods, kurš atstās brūci dvēselē

Oktobris katrai zodiaka zīmei pavērsies no individuālas un negaidītas puses. Kāds būs uzlādēts ar aktivitāti visa mēneša garumā, bet kāds labāk ietīsies segā un paslēpsies no ārpasaules.

Tomēr pat ar šādu dažādību visiem zodiaka apļa pārstāvjiem atradīsiet kaut ko kopīgu. Ikviens izjutīs aptumsumu koridoru, kas norisināsies no 14. līdz 28. oktobrim.

Astroloģe Alina ekskluzīvi pastāstīja par to, kam no zodiaka zīmēm izdosies realizēt savas idejas un sasniegt apbrīnojamas virsotnes dažādās sfērās, un kam vajadzētu koncentrēties uz mierīgu ikdienas dzīvi, bet kurām gaidāms ļoti drūms periods.

 

Vērsis

Oktobris šai zodiaka zīmei būs grūts. Daudzas sarunas novedīs līdz konfliktsituācijām, un darba lietas izsmels un novedīs līdz katastrofālam punktam. Astrologs iesaka neļauties emocijām un rīkoties racionāli.

Mīlestības jomā zemes Venera sniegs Vēršiem atbalstu no mīļoto cilvēku puses. Tas būs īpaši nepieciešams, jo var šķist, ka visa pasaule ir noskaņota pret šo zīmi.

Arī finansiālā situācija oktobrī var uzlabot noskaņojumu. Ja pareizi sadalīsiet spēkus, pastāv liela varbūtība, ka naudas stāvoklis uzlabosies.

Kas gaida citas zodiaka zīmes?

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment