Sākot ar 14.oktobri dažām zodiaka zīmēm gaidāms drūms periods, kurš atstās brūci dvēselē

Lauva

Lauvām pienāks grūts laiks. Pārsteidzoši, bet lepnākā zodiaka zīme sāks šaubīties par sevi, un rezultāti ne tikai neapmierinās, bet arī neattaisnos cerības.

Materiālajā jomā labāk netērēt daudz pūļu un uzmanības, jo šī enerģija tiks izniekota veltīgi. Oktobrī svarīgākais būs saglabāt esošo līmeni. Mīlestībā pārmaiņas nav gaidāmas. Nav vērts paļauties uz dedzīgu kaislību gan attiecībās, gan jaunos iekarojumos.

 

Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus Saules aptumsums ietekmēs vairāk nekā citus. Tas radīs šaubas par sevi un atgādinās par bailēm. Tāpēc labākais padoms ir mēģināt 14. oktobri izdzīvot harmonijā.

Enerģijas un labu iespēju oktobrī būs maz, savukārt rūpju un iekšēju mokšķu būs pietiekami daudz. Labāk pievērs uzmanību sev un rūpējies par savu fizisko un emocionālo stāvokli. Pretējā gadījumā pastāv apātijas risks.

Lasi vēl: Rīt un parīt visā Latvijas teritorijā notiks īpašas aktivitātes, kuras var biedēt, gan bērnus, gan gadagājuma personas! Lūgums viņus brīdināt!

Skorpions

Šī ir zvaigžņotā stunda Skorpioniem. Liels skaits planētu viņu enerģijā būs milzīgs stimuls finanšu izaugsmei. Lai arī jums mēneša sākums liksies grūts, tas vēlāk būs labākais mēnesis kādu jūs vien vēlieties.

Rudens vidus liecina par to, ka zodiaka zīme spēs uzlabot finansiālo stāvokli bez lielām pūlēm. Un nav svarīgi, vai tas būs darbs, attiecības vai personīgā izpausme. Tāpēc ir laiks atlikt šaubas malā un rīkoties, ieklausoties savā intuīcijā.

 

Leave a Comment