Lielbritānijas karalis Čārlzs paziņo par karaliskās ģimenes plāniem Lieldienās: tas, ko visa pasaule gaidīja visvairāk- nenotiks

Foto – ekrānuzņēmums

Karalis Čārlzs un karaliene Kamilla kopā ar dažiem citiem karaliskās ģimenes locekļiem piedalīsies Lieldienu dievkalpojumā Svētā Džordža kapelā.

Tas paziņots vien dažas dienas pēc tam, kad ar atklātu video rullīti ēterā nāca Velsas princese Ketrīna.

Keita Midltone drosmīgi atklāja, ka ir sasli***usi ar nopietnu slim*****bu, un šobrīd viņai tiek veikta ķīmi****as tera***ija. Atgādināsim, ka šī gada janvārī Londonas privātajā klīn***kā viņai tika veikta vēdera ope*****ija. Bet vēlāk noskaidrojās, ka prinča Viljama mīļotajai sievai ir vē*is. Par to viņa pati paziņoja īsā video rullītī, ko publicēja soctīklos pagājušās nedēļas nogalē.

Viņa minēja, ka viņas mīļotais vīrs princis Viljams viņai ir bijis blakus visu laiku un bijis ārkārtīgi atbalstošs. Iepriekš Bekingemas pils ziņoja, ka princese Keita Midltone pie karaliskajiem pienākumiem atgriezīsies jau jūnijā, tomēr karaliskās ģimenes fani cerēja uz “brīnumu” – ka viņi, kā jau katru gadu, satiks Keitu, princi Viljamu un viņu trīs bērnus – princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu Lieldienu dievkalpojumā. Katru gadu britu karaliskā ģimene apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā. Taču tā vien šķiet, ka šis gads būs izņēmums.

Vecums, kad vientuļai sievietei visvairāk nepieciešams līdzās vīrietis  

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 74%

0%

Ko paziņoja karalis Čārlzs savā paziņojumā?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment