Lielbritānijas karalis Čārlzs paziņo par karaliskās ģimenes plāniem Lieldienās: tas, ko visa pasaule gaidīja visvairāk- nenotiks

Foto – ekrānuzņēmums

Paziņojumā diemžēl teikts, ka ne princis Viljams, ne viņa mīļotā sieva Ketrīna, ne arī viņu trīs bērni – prinči Džordžs un Luiss, un princese Šarlote, nedosies uz Lieldienu dievkalpojumu Berkšīras pils teritorijā.

Lai gan zināms, ka arī pats Lielbritānijas karalis Čārlzs šobrīd ārst****jas no vē*a, paredzams, ka gan viņš, gan viņa laulātā kundze, karaliene Kamilla dievkalpojumā piedalīsies. Taču šis pasākuma būs ievērojami “konfidenciāls”, kurā piedalīsies ierobežots skaits cilvēku.

Jāpiebilst, ka Lieldienu dievkalpojums, pēc kura karaliskās ģimenes pārstāvji tiekas un sasveicinās ar sanākušajiem Lielbritānijas iedzīvotājiem, ir sena un ilgus gadus sena tradīcija, tamdēļ pēc šī paziņojuma, gaidāms, ka briti būs sašutuši, tomēr cienot Keitas šā brīža vese****bas stāvokli spēs šo lēmumu pieņemt.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Uzticība ir izpostīta…” – pēc Keitas Midltones publiskās atzīšanās, kas pārsteidza visu pasauli, klajā nākuši vēl daži negaidīti fakti

Jau ziņots, ka karalis Čārlzs jau kopš februāra ārst***as no nenoskaidrotas formas vē*a. Monarhs turpina pildīt savus karaliskos pienākumus, tomēr neapmeklē sabiedriskus un publiskus pasākumus, ievērojot mierīgāku un noslēgtāku dzīvesveidu.

Ko zvaigžņu zīmes pārstāvjiem nevajadzētu darīt 2024. gada aptumsuma koridorā, ja viņi nevēlas sabojāt savu dzīvi

Foto – ekrānuzņēmums

Šodien karalis Čārlzs Bekingemas pilī tikās ar Apvienotās Karalistes kopienu ticības līderiem, kuri piedalījās “Windsor Leadership Trust” programmā.

Leave a Comment