Latvijas glābēji izplata uz rītdienu, 31.maiju īpašu paziņojumu visiem iedzīvotājiem! ”Esiet gatavi”

Latvijas glābēji izplata uz rītdienu, 31.maiju īpašu paziņojumu visiem iedzīvotājiem! Viņi ziņo, lai visi Latvijas iedzīvotāji ir gatavi un lai nesabīstas! 

VUGD, saīsinājums no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, ir valsts pārvaldes iestāde, kas darbojas Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas pārziņā. To veido centrālais aparāts, kā arī neatkarīgas un teritoriālas struktūrvienības.

VUGD īsteno valsts politiku ugunsdrošības, ugunsdzēsības, glābšanas darbu un civilās aizsardzības jomā. Turklāt tā pārrauga normatīvajos aktos noteikto ugunsdrošības un civilās aizsardzības noteikumu ievērošanu.

Centrālajā struktūrā ietilpst vairākas nodaļas, piemēram, finanšu plānošanas, personāla, preses un sabiedrisko attiecību, juridiskās, plānošanas un koordinācijas, Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības, projektu vadības, iepirkumu un drošības, kā arī dokumentu aprites un pārvaldības departamenti.

Lasi vēl: Vai vecumdienās nav grūti dzīvot vienai? Raugi, ko man atbildēja 70-desmitgadīgā kaimiņiene, kurai nav vīra, bet bērni apciemo reizi gadā; līdz asarām

Arī interesanti: Salāti ar vistu un svaigiem gurķiem. Šo ātri pagatavojamo recepti iemīļojušas daudzas saimnieces!

Teritoriālās vienības sastāv no Rīgas reģiona pārvaldes, Latgales reģiona brigādes, Kurzemes reģiona brigādes, Zemgales reģiona brigādes un Vidzemes reģiona brigādes. Turklāt VUGD ietilpst Latvijas Ugunsdzēsības muzejs un atrodas Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas pārziņā.

Pirms pāris dienām VUGD nāca klajā ar svarīgu informāciju sakarā ar 31.maiju. Šī ir pēdējā maija diena un Latvijas iedzīvotājiem vajadzētu būt gataviem VUGD darbībām!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko tieši paziņoja glābēji

Leave a Comment