VID informē, ka līdz 1.jūnijam visiem Latvijas iedzīvotājiem ir jāpaspēj izdarīt šis! To var izdarīt attalināti

VID paziņojis pirms pāris dienām ļoti svarīgu informāciju visiem iedzīvotājiem. Viņi aicina šo izdarīt līdz 1.jūnijam. 

1993. gadā Muitas departamenta un Valsts finanšu inspekcijas apvienošana noveda pie dienesta izveides. Sākotnēji tas bija Valsts ieņēmumu valsts ministru Viļa Krištopāna un Aijas Počas pārziņā.

Vēlāk dienesta vadīšanai tika izveidots vadītāja amats, kuru pašlaik ieņem ģenerāldirektors. 2016. gada 8. novembrī valdība VID vadītājas amatā iecēla Ilzi Cīruli, bet diemžēl pēc viņas aiziešanas VID ģenerāldirektores vietniece nodokļu jomā un nodokļu administrācijas direktore Dace Pelēka iecelts par ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju.

 

Arī interesanti: Šis ir ļoti nopietns iemesls, lai pārstātu žāvēt drēbes istabā! Nedariet to!

Sākot ar 2019. gada 5. februāri un līdz 2022. gada 15. septembrim, VID bija Ievas Jaunzemes vadībā. Taču viņa ar finanšu ministra Jāņa Reira rīkojumu atstādināta no amata pienākumu pildīšanas sakarā ar vairāku augstu VID amatpersonu aizturēšanu par fiktīvu lietu ierosināšanu.

Turklāt viņas atkārtoti zemais ierēdņa novērtējums izraisīja disciplinārlietas. No 2022.gada 15.septembra VID ģenerāldirektora pienākumu izpildītājas amatā iecelta VID ģenerāldirektora vietniece, Informātikas pārvaldes direktore Indra Kārkliņa.

Lasi vēl: “Stipra griba un spēcīga vara!”; Top 5 sieviešu vārdi ar visspēcīgāko enerģiju

Lasi vēl: Zvaigznes nākamnedēļ dos graujošu triecienu 3 zodiaka zīmēm; piedodiet!

 

VID aicināja visus Latvijas iedzīvotājus izdarīt ļoti svarīgu darbību līdz 1.jūnijam. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment