Sēru vēsts Latvijai: Cienījamā vecumā aizsaulē devies ievērojams sportists un šī sporta veida pamatlicējs

Pirms īsa brīža pavēstīja par ļoti skumju ziņu Latvijā. Cienījamā vecumā aizsaulē devies ļoti talantīgs Latvijas sportists un šī sporta veida pamatlicējs. 

Kāds mācītājs reiz teicis, ka brīdī, kad cilvēks dodas aizsaulē, viņš ieiet nevis tumsā, bet gaismā, kura apvij viņu ar siltumu un labsajūtas sajūtām.

Aizsaulē devušos radinieku fotogrāfijas mājā – baznīcas viedoklis

Pareizticīgā baznīca neuzskata par sliktu, ka aizgājušo radinieku fotogrāfijas atrodas dzīvo cilvēku mājvietās. Tas nav nepareizi. Dieva acīs visi indivīdi neatkarīgi no viņu stāvokļa tiek uzskatīti par vienlīdzīgiem.

Latvijas Regbija federācija ziņoja, ka sestdien 85 gadu vecumā mūžībā aizgājis viens no Latvijas regbija pamatlicējiem Arnolds Spāde.

Tālajā 2004.gadā tika aizsākta Spādes vārdā nosauktā regbija- 7 kausa izcīņa. Turnīrs vēlākajos gados tika pārsaukts par Latvijas kausu regbijā-7.

 

Lasi vēl: VID informē, ka līdz 1.jūnijam visiem Latvijas iedzīvotājiem ir jāpaspēj izdarīt šis! To var izdarīt attalināti

Atvadu ceremonija no Spādes norisināsies Pļavnieku kapu kapličā, Rīgā, Lubānas ielā 94, plānota ceturtdien, 1.jūnijā, plkst.13 30.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

 

Leave a Comment