Keita Midltone ar helikopteru aizvesta nezināmā virzienā: briti satraukušies par prinča Viljama sievu

Foto – ekrānuzņēmums

Pirms dažām dienām Velsas princese Keita Midltone esot redzēta iekāpjam helikopterā un aizvesta nezināmā virzienā. Pils arī nesniedza oficiālu paziņojumu, kurp tik steidzīgi devusies prinča Viljama mīļotā sieva.

Kā jau zināms, pirms dažām dienām Keita Midltone nāca klajā ar negaidītu video, ko publicēja sociālajos tīklos. Viņa pastāstīja, ka pēc janvārī viņai veiktās vēdera oper****jas, diemžēl viņa saņēmusi diag****zi, ka viņai ir vēz**s. Tiesa, viņa uzmundrināja savus fanus, sakot, ka šobrīd viņai ir nodrošināta vislabākā medi***niskā komanda un viņa saņem pirmo ārst***sanos – ķīmi****erapiju.

Kā izskatās vecāka gada gājuma līgavas un kā ģērbjas kad precas 50+ gados

Tomēr kaislības ap Keitu nemaz nerimst – daži jau paspējuši nākt klajā ar sazvērestības teorijām, ka video, kas tika publicēts sociālajos tīklos, esot mākslīgā intelekta radīts, un, ja labi ieskatoties, varot redzēt, ka kadrā nemaz nav redzama “īsta” Keita.

Izpildi šo testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Eļļu ugunī, protams, baumām pielējis fakts, ka Keita patiešām redzēta pirms dažām dienām iekāpjam helikopterā, un aizvesta prom. Daudzi uzreiz sākuši interesēties, kurp prinča Viljama sieva varētu būt aizvesta un kāds tam ir bijis patiesais iemesls?

Foto – ekrānuzņēmums

Raksta turpinājumu lasiet nākošajā lapā:

Leave a Comment