Keita Midltone ar helikopteru aizvesta nezināmā virzienā: briti satraukušies par prinča Viljama sievu

Foto – ekrānuzņēmums

Un, izrādās, ka sazvērestības teoriju meklētājus nemaz nemulsināja fakts, ka, kā izrādās, kopā ar Keitu aizceļojis arī viņas mīļotais vīrs, princis Viljams, un visi trīs bērni – prinči Džordžs, Luiss un princese Šarlote. Viņi visi devušies prom no Londonas.

Kā izrādās, karaliskā ģimene devusies prom no Londonas, lai pavadītu Lieldienu brīvdienas tur, kur viņus netraucēs paparaci un burzmas cilvēku – viņi devušies uz savām lauku mājām “Ahmer Hall”. Tas ir viņiem piederošs lauku īpašums, kas atrodas Anglijas Norfolkas grāfistē valsts austrumu daļā.

Foto – ekrānuzņēmums

Jau tika ziņots, ka šogad ne Keita, ne princis Viljams, ne arī viņu bērni nebūs redzami tradicionālajā Lieldienu dievkalpojumā, un šogad Lieldienas viņi svinēs klusi – ģimenes lokā, ziņo “Entertaiment Tonight”.

Papildus jautājumam par to, uz kurieni aizlidoja Keita, ir atrisināts vēl viens noslēpums, kas uztrauca interneta lietotājus, – kāpēc princese video, kurā stāsta par savu saslim****anu bija redzama viena pati, bez vīra. “The Times” publicējis komentāru, ko sniedzis kāds karaļnama pārstāvis. “Keita ir spēcīga sieviete, un, lai uzrunātu tautu, viņai nebija nepieciešams, lai kāds sēdētu viņai blakus. Princis viņai sniedza atbalstu aizkulisēs,” sacīja avots.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm pavasaris būs ļoti labvēlīgs. Viņi saņems ziņu, kas mainīs visu viņa dzīvi

Savukārt karaliskā korespondente Daniela Steisija apliecināja, ka Velsas princese ir uzrakstījusi katru sava video vēstījuma vārdu pati, tāpēc viņa uzskatīja, ka ir lietderīgi arī pašai nodot šo vēstījumu sabiedrībai. “Tie, kas cieši sadarbojas ar princesi, bieži atzīmē viņas iekšējo spēku, un es domāju, ka viņas video vēstījums ir spilgts piemērs tam,” Stēzijas teikto citē “Hello!”

Foto – ekrānuzņēmums

Leave a Comment