Mašīnas bagāžniekā atrod vīrieti – atklājas arī notikušā apstākļi

Aprīļa sākumā šogad Valsts likumsargu Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirknis aizturēja divus vīriešus.

Tas, kas parasti tiek uzskatīts par tikai filmu sižetu, šoreiz ir noticis patiesībā Latvijā, un pat ir grūti to noticēt. Situācija, kurā Valsts likumsargu Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirknis ir spiests aizturēt divus vīriešus, kuri dzimuši 1982. un 1978. gadā.

Tas atbilst kādam no neiedomājamākajiem un nepierastākajiem scenārijiem. Šāda veida notikumi atgādina, ka realitāte ir īstāka par iztēli.

2024. gada 2. aprīļa pusnaktī, kad lielākā daļa cilvēku guļ mierīgi, Valsts likumsargu Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirkņa reaģēšanas nodaļas amatpersonas bija patruļā. Viņi veica patrulēšanu Cēsu novadā, uzmanīgi pārbaudot apkārtējo drošību un kārtību. Šajā naktīgajā stundā viņi neilgi pirms pusnakts bija liecinieki notikumam, kas atgādināja īstus filmas kadrus.

Automašīnas “Citroen Berlingo” apturēšana pie ceļa malas izraisīja aizdomas.

Veicot automašīnas pārbaudi, likumsargu amatpersonas pamanīja kaut ko neparastu – kaut ko ļoti savādu un aizdomīgu mašīnas bagāžnieka nodalījumā. Šis neticamais atklājums iezīmēja tikai sākumu notikumu virknē, kas naktī kļuva vēl sarežģītāka.

Kad likumsargi sāka pārmeklēt automašīnu, viņa pamanīja, ko ļoti aizdomīgu un tas tik tiešām apstiprinājās…

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment