Latvijā kādā kapsētā pirms bērēm piedzīvots kas briesmīgs: ”Mēs nesapratām kas notiek”

Latvijā kādā kapsētā pirms bērēm piedzīvots kas briesmīgs. Šādu situāciju neviens un nekad nevēlētos piedzīvot sev tuva cilvēka pēdējā dzīves posmā.

Tukšuma sajūtu sevī var mēģināt aizpildīt, pievēršoties aktivitātēm un cilvēkiem, kas rada prieku un izpilda emocionālās vajadzības.

Tas var ietvert darbības, kas sniedz personīgu apmierinājumu, piemēram, hobijus, sportu, mākslu vai darbu pie personīgām attīstības jomām.

Turklāt svarīga ir arī emocionālā atbalsta meklēšana no ģimenes, draugiem vai profesionāla terapeita, kas var palīdzēt saprast un pārvarēt šo tukšuma sajūtu. Sajūtas, kas pārņem, kad tuvs cilvēks aiziet, ir kā liels, smags akmens sirdī, kas rada dziļas skumjas un sāpes.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

 

Palīdzēt cilvēkam pārciest bēru procesu var būt emocionāli un praktiski. Šeit ir daži veidi, kā var sniegt atbalstu šajā grūtajā laikā:

Būt klāt un noklausīties: Viens no svarīgākajiem veidiem, kā palīdzēt, ir vienkārši būt klāt un būt gatavam noklausīties. Lielākā daļa cilvēku vēlas izteikt savas sajūtas un atmiņas, un vienkārši noklausīties var būt ļoti iepriecinošs un atbalstošs.

Nodrošināt praktisko palīdzību: Bēru procesā praktiskā palīdzība var būt ļoti vērtīga. Tas var ietvert ēdienu pagatavošanu, mājsaimniecības darbu veikšanu vai organizatorisku atbalstu.

Sēru vēsts pāršalc Latviju: Uz debesu vārtiem devies viens no mūsu izcilākajiem māksliniekiem

Lasi vēl: Vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem 7. maijā sākas periods, kas būs veiksmīgs karjerā, bet citiem nauda birs kā no gaisa

Izrādīt empatiju un sapratni: Svarīgi ir izrādīt empatiju un sapratni pret cilvēka sajūtām un reakcijām. Būt pieejamam un atvērtam, lai izteiktu jebkādas sajūtas, kas var rasties bēru procesā.

Izvēlēties piemērotu laiku un veidu, kā izteikt atbalstu: Katram cilvēkam ir savs veids, kā izpaust sēras un pārciest bēru procesu. Ir svarīgi izvēlēties piemērotu laiku un veidu, kā izteikt atbalstu, respektējot cilvēka vēlmes un komfortu.

Tomēr Latvijā kādai ģimenei nācās tikt galā ne tikai ar tuva cilvēka zaudējumu un bēru procesu, diemžēl viņiem nācās tikt galā ar milzīgām problēmām, kad ieradās norādītajā kapu kopiņā pirms aizgājēja atvešanas. Ārprāts! Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment