Mašīnas bagāžniekā atrod vīrieti – atklājas arī notikušā apstākļi

Likumsargu amatpersonu izmeklēšanas darbības nepagūtu apstāties pie pirmā secinājuma – k*ils vīrietis ar m**sas boj**miem, kurš bija atrasts bagāžniekā, bija tikai kalna virsotne šajā sarežģītajā notikumu virknē. Tālākā izmeklēšana atklāja patieso stāstu, kas bija kā sava veida mīkla, kas pakāpeniski izgaismoja situācijas tumšās zonas.

 

Vēl vairāk sašaurinot iespējamo vainīgo loku, izrādījās, ka gan vadītājs, gan cietušais vīrietis bija pazīstami viens otram.

Pirmstiesas izmeklēšanas gaitā noskaidrojās visu šo notikumu cēlonis – 1982. un 1978. gadā dzimušie vīrieši bija nonākuši alk**ola rei**mā un nolēmuši izrē***āties ar cietušo, kurš bija dzimis 1961. gadā. Viņi nonāca cie** šā dzīvesvietā Cēsu novadā, kur, iespējams, motivēti ar personiskām aizvainojumiem vai agrāk notikušiem incidentiem.

Šie notikumi, kas izklausās kā filmas sižets, atkal atgādināja par to, ka realitāte dažkārt pārspēj izdomu, un patiesībā ir grūti noticēt, ka tādas lietas var notikt patiesajā dzīvē, nevis tikai uz ekrāna.

 

Leave a Comment