Izrakstoties no dzemdību nama, medmāsa jaundzimušo nodeva māmiņai.. jaunā māmiņa no pirmā acu skatiena saprata, ka tas nav viņas bērniņš, tas kas notika tālāk pārsteigs ikvienu

Māsiņas aizkaitinājums izgaismojās vienā brīdī – viņa ātri aizskrēja uz nodaļu, un pēc dažām minūtēm vadītāja – nokāpa lejā , turot Ludmilas meitiņu rokās.

Viņa sāka izskaidrot, ka šis puisītis arī tiek sagatavots izrakstīšanai. Vairāk precīzi, viņš tiks nosūtīts uz bērnu namu, jo viņa māte pameta šo zēnu.

 

Ludmila nevēlējās strīdēties un paņēma meitu, devās pie vīra. Lai gan šķita, ka svētki, jaunajai mātei neiznāca no prāta tas mazais zēns, kurš tiks nosūtīts uz bērnu namu… Vakarā vīrs viņai uzdeva jautājumu, kas noticis. Viņa sabruka un asarās izstāstīja visu notikušo…

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: viss mainīsies, bet ne visiem uz labo pusi!

Lasi arī: Nupat paziņots, ka lielai daļai iedzīvotāju drīz tiks izmaksāts milzīgs pabalsts 60% lielumā

Un pēc trim nedēļām visi radinieki atkal sapulcējās, šoreiz, lai sveiktu vēl vienu jaunu ģimenes locekli – Maksimu, vēl vienu mazu puisi, kuram gandrīz lika pieņemt viņu meitas vietā.

 

Viņi padomāja, konsultējās ar vecākiem un ieguva vienprātīgu apstiprinājumu. Viņi saprata, ka, strādājot kopā, viņi spēs tikt galā ar šo papildinājumu ģimenē. Un tagad viņu meitiņa ir ieguvusi sev jaunu brāli. Viņiem tikai nāksies pirkt jaunus ratus – diviem zīdaiņiem.

 

Vai jūs domājat, ka ikviens rīkotos šādi? Šai ģimenei noteikti ir pelnījusi lielu atzinību!

Arī interesanti: 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment