Vilšanās ies garām tikai trīs zodiaka zīmēm: ļoti precīzs horoskops novembrim

Tuvojošā Skorpionu sezona nopietni ietekmēs vispārējo emocionālo fonu. Zodiaka zīmju pārstāvji var saskarties ar grūtībām un pārpratumiem, kas uz ilgu laiku izsitīs no ierindas.

Pēc salīdzinoši klusās Svaru sezonas, pilnmēness Skorpionā iestāsies jau 3. novembrī.

Jaunā konfigurācija debesīs aktualizēs alkatības, varas un slēptu vēlmju tēmas. Galvenais uzdevums šajā periodā ir atklāt ēnas puses. Tos, kuri atsakās atklāt savas dvēseles slēptos nostūrus, pilnmēness sodīs ar nepamatotām bailēm un nemieru.

Veiksmīgi tikuši galā ar pirmo ūdens stihijas spēka pārbaudījumu, zodiaka zīmju pārstāvji sajutīs jaunu spēku pieplūdumu. Tas būs pateicoties Saturnam, kas 4. novembrī izies no savas retrogrādās fāzes.

Ņemot vērā Saturna kustību Zivju zīmē, nākotnē sagaidām lielāku racionalitāti un skaidrību sabiedrībā. Mums lietas un plāni, īpaši tie, kas neskaidru iemeslu dēļ ilgstoši nav atrisināti, sāks iegūt skaidras robežas un sapratīsim, kā rīkoties.

Tajā pašā laikā nav izslēgtas interesantas pazīšanās, kas ilgtermiņā var pāraugt par ko nopietnāku. Ietekme uz mīlestības sfēru būs Venerai, kas 8. novembrī pāriet savā mājvietā – Svaru zīmē. Gaisā virmos romantika un valdzinājums. Šis periods ir piemērots darbam pie tēla, pašcieņas, skaistu vietu apmeklēšanai.

 

Auns

Novembrī enerģija un emocijas burtiski pārpludinās Aunu. Horoskops iesaka nepalaist garām iespēju parādīties sabiedrībā. Jo uzņēmīgāki un spilgtāki novembrī būs šīs zodiaka zīmes pārstāvji, jo vairāk noderīgu paziņu izdosies atrast.

Lasi vēl: Kā saprast, ka tavs Sargeņģelis ir ar tevi: “Deviņas īpašas zīmes no sargeņģeļa!”

Daudzi ieraudzīs ilgi gaidītos smaga darba augļus, kas var rezultēties paaugstinājumā amatā vai izdevīgā piedāvājumā. Lielisks periods, lai nostiprinātu autoritāti kolēģu sabiedrībā. Tomēr mīlas lietās horoskops iesaka neveikt izlēmīgus pasākumus – nopietnas sarunas un skaļas atzīšanās tikai pasliktinās situāciju.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment