Sargeņģeļi dod mums norādes miega laikā: lūk, pazīmes, kas par to liecina un ko obligāti jāņem vērā!

Augstākie spēki mūs cieši sargā 24 stundas diennaktī. Un pat tad, ja tu ne vienmēr jūti palīdzību un atbalstu no augšas, vari nešaubīties – tavs personīgais sargeņģelis neguļ un tur roku uz pulsa.

Debesu aizgādņi vienmēr ir gatavi parādīt tev pareizo ceļu un palīdzēt ātrāk sasniegt savus mērķus. Viņi sūta signālus par draudošām briesmām un brīdina par iespējamām nepatikšanām.

Tiesa, tikai daži no mums var uztvert viņu signālus apzinātā līmenī: lai to izdarītu, tev ir jāattīsta ekstrasensorā uztvere un jāpiestrādā pie sava jutīguma.

Bet sapnī, kad mūsu apzinātā “es” ietekme vājinās un kontroli pārņem zemapziņa, pilnīgi jebkurš no mums saņem norādījumus no sargeņģeļiem.

 

Kā atpazīt, ka garīgais aizgādnis ir iesaistījies tavos sapņos? Lūk, pazīmes, kas noteikti palīdzēs tev to saprast:

Aizgādņa klātbūtne, no kura tu saņem skaidrus norādījumus

Mūsu sapņos dažkārt var parādīties skaidrs tā cilvēka veidols, kurš dod mums mājienu vai brīdina par briesmām, kas mūs apdraud.

Tas var būt mums pazīstams cilvēks vai svešinieks. Ārējais tēls šeit nespēlē nekādu lomu, jo sargeņģeļi var izmantot jebkuru vizuālo veidolu.

Galvenais ir tava sajūta, ka saņem ziņu no tev ļoti svarīga cilvēka.

Kad mēs no rīta pamostamies pēc šādiem sapņiem, mēs vienmēr droši zinām, ka tas nebija parasts sapnis, un šodien mūsu zemapziņa ir saņēmusi svarīgu signālu.

Lasi vēl: Vilšanās ies garām tikai trīs zodiaka zīmēm: ļoti precīzs horoskops novembrim

Iesaku šādas norādes neignorēt un vienmēr ņemt vērā garīgo aizgādņu norādes.

Tici man, tas var glābt tevi no nepatikšanām vai palīdzēt atrast atslēgu uzdevumam, kuru jau ilgu laiku nespēj atrisināt.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment