Pēc 9 gadus jauna bāreņa adoptācijas, jaunie vecāki atklāja šokējošu patiesību par viņas pagātni!

Bērniju un Dianu Leru var uzskatīt par ideālu laulāto pāri, kuri ir izaudzinājuši piecus brīnišķīgus dēlus. Tomēr, kad četri no viņiem apprecējās un aizgāja no vecāku mājas, pāris nolēma, ka viņi labprāt vēlētos savā ģimenē vēl vienu bērniņu.

 

Tā kā Dianai bija lielas bailes par dzemdēšanu savā vecumā, laulātais pāris nolēma adoptēt meitenīti. Pārskatot bāreņu fotogrāfijas, viņu uzmanību piesaistīja viena fotogrāfija, kurā bija nobružāta melnbalta attēlā mazulīte ar uzmācīgu skatienu.

Šī slikta kvalitāte attēlam izcelās pret citiem krāsainiem foto uz fona. Kaut kas Dianai iekšēji lika saprast, ka viņai jāadoptē tieši šī mazulīte.

Kad Bērnijs un Diana izteica vēlmi adoptēt meitenīti, kura bija attēlota melnbaltajā fotogrāfijā, sociālie darbinieki sāka iebilst viņu izvēlei.

 

Sākumā pāris attiecās uz šiem jautājumiem samērā negribīgi, jo darbinieki vienkārši norādīja, ka meitenītei “kaut kas nav īsti kārtībā” un ieteica nepievērst uzmanību šai meitenītei. Jautājums, kas tad īsti bija ar šo meitenīti?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment