Kā saprast, ka tavs Sargeņģelis ir ar tevi: “Deviņas īpašas zīmes no sargeņģeļa!”

Katram cilvēkam noteikti ir savs Sargeņģelis, bet vairāk nekā viens. Tie ir norīkoti cilvēkiem, lai palīdzētu viņiem labos darbos, brīdinātu par briesmām un pasargātu no bēdām un likstām. 

 

Kāds uzskata, ka Eņģeļi ir mūsu tuvinieku dvēseles, kuras jau ir mirušas, bet turpina pieskatīt un palīdzēt tuviniekiem, kas dzīvo uz Zemes. Neatkarīgi no tā, kā kāds domā, katrs cilvēks jūtas sev blakus radījums, kas pasargā katru no nepatikšanām un briesmām.

 

Kā mēs saprotam, ka mums blakus ir eņģelis? Kādi vienkārši un saprotami padomi mums palīdzēs?

1. Zvanīšana ausīs

“Zvana ausīs pamazām pazūd.

Veci cilvēki saka:

“Šis ir eņģelis, kas lido.”

Plāni spārni zvana.”*

*dziesmas “Eņģelis” fragments uz mūķenes Marijas vārdiem

Šī ir viena no visbiežāk sastopamajām pazīmēm, kas norāda, ka jūsu eņģelis šobrīd atrodas jūsu tuvumā. Kad jūs dzirdat zvanīšanu ausīs, tas ir jūsu Sargeņģelis, kas ir sazinājies ar jums.

Ziniet, ka Eņģelis ir tuvumā un ir gatavs jūs mierināt, ja jums tas ir nepieciešams, kā arī paziņot, ka jūsu domas ir tīras, jūsu rīcība ir patiesa, jūsu domas ir pareizas. Tu izvēlējies un ej dzīvē pareizo ceļu, nenogriezies malā, esi uz pareizā ceļa.

2. Putnu spalva

Lielā pilsētā ļoti reti var redzēt uz ceļa guļam putna spalvu, tāpēc, ja redzat baltu putna spalvu, tā ir zīme! Un ļoti laba zīme. Atrasto spalvu mēs sajaucam ar putna spalvu, taču tā ir zīme no tava Sargeņģeļa, kas vēsta, ka viņš ir tuvumā, tevi mīl un atbalsta.

Un, ja tu šobrīd esi vientuļš, atceries, tu neesi viens, aiz tevis stāv kāds, kurš tev neļaus zaudēt drosmi. Un ar spalvu Eņģelis parāda, ka pie sava Sargeņģeļa vari vērsties jebkurā laikā, tiklīdz tev nepieciešama palīdzība, nevis cīnīties ar problēmām vienatnē.

Lasi arī: Pēc 9 gadus jauna bāreņa adoptācijas, jaunie vecāki atklāja šokējošu patiesību par viņas pagātni!

Lasi arī: Salāti 5 minūtēs. Šie ir mani iecienītākie ikdienas salāti, jo tie ir tik garšīgi, ka tos var pagatavot katru dienu

3. Nauda ceļā

Pa ceļam sastaptās monētas vai papīra nauda arī ir zīme, ka tavs eņģelis ir ar tevi. Kad redzat monētu, paņemiet to un apskatiet uz tās iegravēto datumu.

Skaitļi ir tiešs mājiens no Eņģeļa, neatmetiet to malā. Padomājiet par to, ko jums saka skaitļi uz naudas. Saglabājiet monētu kā talismanu veiksmei un labklājībai.

4. Sprieguma kritumi

Vai esat ievērojuši, ka dažkārt notiek patiesi maģiski notikumi, kad gaisma ieslēdzas un izslēdzas pati par sevi vai pat sāk mirgot bez iemesla? Un tad pēkšņi pēkšņi ieslēdzas radio vai televizors, un tad tikpat pēkšņi izslēdzas.

Tātad šī nepavisam nav kļūme elektrotīklā, bet gan droša zīme, ka Eņģeļi ir tuvumā. Ja pēkšņi sāk atskaņot radio vai TV, klausieties, kas tajā brīdī tiek runāts. Galu galā ierīce nedarbojās nejauši. Vārdos, ko dzirdat, vai attēlā, ko redzat, būs mājiens vai padoms no jūsu uzticamā aizbildņa.

5. Dabas parādības 

Kad cilvēks ir bēdīgs, sāp vai piedzīvo smagas garīgas ciešanas, viņam noteikti ir vajadzīgs atbalsts no augšas. Pievērsiet uzmanību apkārtējiem priekšmetiem, parādībām un notikumiem. Tieši tādos brīžos tu vari pamanīt, kā tavs Eņģelis tevi atbalsta.

Lasi vēl: Oktobra beigās ielieciet šo lietu dobē ar ziemas ķiplokiem un iegūstiet milzīgu ražu: jūs pat nenojaušat, kas tas ir…

Piemēram, jūs varat redzēt dažas sirds formas zīmes. Visbiežāk tie var būt sniegbalti mākoņi zilās debesīs. Ja paskatās uzmanīgi, visur var redzēt sirds formas mīlestību. Tā tev būs brīnišķīga zīme, kas vēstīs, ka laime un prieks jau ir uz sliekšņa, tev tikai jātic, un viss noteikti izdosies uz labo pusi!

Turpini lasīt, kādas ir pārējās sargeņģeļa dotās pazīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment