Dzīvā barība gurķiem, lai tie būtu spēcīgi, ātri augtu un attīstītos. Satriecošs rezultāts

Gurķi tiek uzskatīti par vienu no nepretenciozākajiem kultūraugiem. Tomēr tam ir savas nianses. Daudzi dārzkopji saskaras ar to, ka augs sēž uz vietas, neattīstās. Gadās, ka ir daudz olnīcu, bet augļi neaug. Šo problēmu palīdzēs atrisināt barošana ar vienkāršiem līdzekļiem, kas ir pieejami ikvienam.

Mēs jums pastāstīsim, ar ko labāk barot gurķus, lai raža būtu veiksmīga.

Gurķiem ir ļoti nepieciešama pareiza kopšana un sabalansēta barošana. Taču augu barošanai nav nepieciešams izmantot veikala līdzekļus. Jūs varat pagatavot ar savām rokām dabisku augšanas stimulatoru. Pēc dzīvās barošanas gurķi sāks augt, augļi sāks aktīvāk attīstīties.

Jauni augi ļoti iecienījuši dabisko barošanu ar dzīvo raugu. Šī barošana palīdzēs augiem izaudzēt spēcīgu sakņu sistēmu.

Turklāt barošana ar dzīviem mikroorganismiem pozitīvi ietekmē augu noturību pret apkārtējās vides un kaitēkļu nelabvēlīgo ietekmi. Arī rauga mēslošana piesātina augsni ar noderīgām vielām, kas ir viegli sagremojamas.

Lasi vēl: Lidmašīnas stjuarte aicināja pasažierus lidmašīnā nedzert tēju vai kafiju: viņa norādīja, ka tam ir būtisks iemesls

Pateicoties raugam, notiek aktīva organisko vielu vairošanās un sadalīšanās, kā rezultātā rodas slāpeklis un fosfors. Šie elementi ir ļoti svarīgi gurķu augšanai un pareizai attīstībai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Gurķus ar raugu var barot divas nedēļas pēc diedzēšanas vai gurķu stādu stādīšanas. Turklāt rauga šķīdumu ir ļoti viegli pagatavot. Mēs jums pastāstīsim, kā to izdarīt.

Kā pagatavot izcili labu mēslojumu gurķiem, lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment