Lidmašīnas stjuarte aicināja pasažierus lidmašīnā nedzert tēju vai kafiju: viņa norādīja, ka tam ir būtisks iemesls

Daudzi lidmašīnu apkalpes locekļi par katru cenu izvairās no karsto dzērienu lietošanas lidmašīnās.

Aviokompānijas darbiniece ir aicinājusi cilvēkus atturēties no karsto dzērienu klāsta lidmašīnā un ieteikusi pasažieriem iegādāties kaut ko no grādīgo un bezalkoholisko dzērienu klāsta.

Sjerra Mista, bijusī stjuarte kādā ASV aviokompānijā, paskaidroja, ka viņa un viņas kolēģi izvairās no visiem dzērieniem, kuru pagatavošanai nepieciešams karsts ūdens.

Stjuarte sacīja, ka tēju vai kafiju viņi dzer tikai kā pēdējo iespēju, kad ir “ļoti izslāpuši”, neskatoties uz to, ka vairāki pasažieri tos pasūta.

Papildus neskaitāmajām pacelšanās un nolaišanās reizēm Sjerra ir informēta par tīrīšanas procesiem, kas notiek lidmašīnā. Tiklīdz visi ceļotāji ir iekļuvuši lidostas terminālī, lidmašīnā ierodas uzkopšanas komanda, lai ātri nomazgātu lidmašīnu un savāktu pasažieru atstātos gružus. Tomēr viņiem nav daudz laika, lai to darītu, tāpēc viņa stāsta, ka dažas lidmašīnas daļas tiek atstātas novārtā, kad runa ir par sanitārijas uzturēšanu.

Sieviete apgalvo, ka aparāti, kas pasniedz karsto ūdeni tādiem dzērieniem kā tēja un kafija, “nekad netiek tīrīti”.

Lasi vēl: Ceturtā daļa britu nekad nav tīrījuši šo ierīci, kas ir netīrāka par tualetes poda virsmu. Vai pie mums būtu savādāk?

Sjerra sacīja: “Ja vien mēs neesam patiešām izmisumā, mēs nedzeram kafiju vai tēju, ko pasniedz lidmašīnā. Ūdens, ko mēs lietojam kafijai un tējai, nāk no vienas un tās pašas vietas, un, ziniet, tas nekad netiek attīrīts. Lai gan aviosabiedrības var pasažieriem apgalvot, ka tās veic “regulāras ūdens kvalitātes pārbaudes”, nereti vienā lidmašīnā viena pārbaude notiek reizi sešos līdz deviņos mēnešos, un viņi negrasās tīrīt tvertni, ja neko neatradīs. Tas noteikti lika man atteikties no ierastās karstās šokolādes lidojuma laikā.”

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Komentāros lietotāji sadalījās divās nometnēs. Tā vieni to nosauca par “pretīgu” situāciju un paziņoja, ka karstos dzērienus lidmašīnā vairs nedzers, savukārt citus tas nebiedēja. Lietotāji norādīja, ka pēc vārīšanas izdzīvo maz baktēriju, tāpēc nav no kā baidīties.

 

Leave a Comment