Dzīvā barība gurķiem, lai tie būtu spēcīgi, ātri augtu un attīstītos. Satriecošs rezultāts

Sastāvdaļas

12 g sausā rauga

1 ēdamkarote cukura

1 litrs silta piena vai ūdens

Pagatavošana

Ņem ēdamkaroti sausā rauga un atšķaida 1 litrā silta ūdens vai piena. Labāk, protams, barību pagatavot uz piena. Fakts ir tāds, ka piens ir derīgo vielu bagātība, kas veicinās gurķu augšanu. Rauga mēslojumu labāk gatavot trīs litru burkā vai citā lielā traukā, jo šķīduma raudzēšanas laikā palielināsies tilpums.

Rauga šķīdumam pievieno karoti cukura (lai paātrinātu rūgšanas procesu). Labi samaisa.

Rauga šķīdumu uz pāris stundām novietojam siltā vietā, tikai ne saulē.

Pēc divām stundām mūsu barība būs gatava.

Šķīdumam var ņemt arī neapstrādātu raugu. Tad proporcijas ir šādas: 100 g neapstrādāta rauga atšķaida 1 litrā ūdens vai piena. Tad atšķaidiet līdz 10 litriem un pēc 3-4 stundām šķīdumu izmantojiet, lai apūdeņotu duci krūmu.

Lai gurķi gūtu maksimālu labumu no dzīvās barošanas, pirms pašas barošanas ar raugu vēlams zem katra krūma uzbērt sauju pelnu, pēc tam augsni irdināt un gurķus laistīt ar siltu ūdeni. Pēc tam zem katra krūma ielej vismaz puslitru rauga šķīduma.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Rauga sēnītes pārstrādās barības vielas no augsnes un pelniem viegli sagremojamā formā. Augi sāks aktīvāk attīstīties, kļūs veselīgi, spēcīgi un izturīgi pret nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem. Un, protams, priecēs ar bagātīgu ražu.

 

 

Leave a Comment