Dižā Vanga atklāja, ka ja mājās šie priekšmeti salūzt, tad tas var nozīmēt tikai šo! Tas nav labi!

Visums visu laiku tur “pirkstu uz pulsa”, ik pa brīdim, sūtot mums zīmes. Turklāt ne tikai atkārtojošu vai spoguļu skaitļu, pravietisku sapņu vai identisku notikumu veidā. Bieži vien lietas, kas mums ir apkārt, kļūst par tās vēstījumu vadītājām.

Šķiet, ka šeit ir īpašs tas, ka viss kādreiz neizdodas. Bet Vanga īpaši izcēla šos četrus, sakot, ka ar šādām lūšanām Augstākie spēki cenšas mūs pasargāt no lielām un mazām nepatikšanām.

Un bezrūpīga izturēšanās pret viņiem ir nepiedodama muļķība. It īpaši, ja tie notiek viens pēc otra.

Bojājumu cēloņi var būt pilnīgi atšķirīgi. Visbiežāk mēs paši kļūstam par avotu: mūsu negatīvā enerģija, ko mēs raidām strīdu laikā, ar savām sliktajām domām un vārdiem, sūdzībām un skaudību.

Taču apkārtējās lietas ne mazāk jutīgi reaģē uz ļaunprātīgiem nodomiem un kāda cita negatīvās enerģijas iebrukumu.

 

Pulkstenis

Vanga bija īpaši skrupulozi par pulksteņa bojājumu, sakot:

“Salauzts pulkstenis rāda neīstu laiku. Pulksteņa neremontēšana ir tas pats, kā neārstēt kaiti. Daudzi ezotēriķi viņai pilnībā piekrīt, salauztu pulksteni saucot par nepatikšanām un neveiksmēm.

Jūs būsiet pārsteigts, taču sienas pulksteņi, kas nav sliktāki par mājdzīvniekiem, var paredzēt ugunsgrēkus, zemestrīces un citas nelaimes neuzmanīgu kaimiņu veidā, kuri aizmirsuši atslēgt krānu.

Viņi tikpat labi spēj atpazīt ļaundarus, kuri dusmās un skaudībā ir samīdījuši māju.

Ir arī vērts pievērst uzmanību, ja pēkšņi pulkstenis sāk spītīgi atpalikt. Tātad Visums, paredzot iespējamās briesmas, mēģina mūs aizkavēt, palēninot laiku.

 

Krāns

Kurš gan no mums nav saskāries ar jaucējkrāna noplūdi? Bet kā mēs parasti darām šajā gadījumā: blīve tika nomainīta un aizmirsta. Bet velti!

Lasi vēl: ”12 karošu pīrāgs”: kad izlasīsi sapratīsi, kur slēpjas šī pīrāga fantastiskā garša un kādēļ tāds nosaukums

Galu galā tas nav nekas cits kā signāls, ka enerģijas rezerves tiek iztērētas pārāk izšķērdīgi un tām nav laika papildināt. Un jūs pats ļoti labi zināt, pie kā tas noved. Hronisks nogurums un aizkaitināmība ir tikai sākums.

Nevajag vainot aizsērējušu krānu, izlietni vai tualeti tikai slikta ūdens un nolietotas santehnikas dēļ. Labāk ir meklēt ļaundari savā vidē. Bloķēšana ir tikai vietēja izpausme nepatikšanām, kas var nokrist no viņa “vieglās rokas” uz jūsu galvas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment