”12 karošu pīrāgs”: kad izlasīsi sapratīsi, kur slēpjas šī pīrāga fantastiskā garša un kādēļ tāds nosaukums

Pufīga mīksta kūka, kurai ir ļoti viegli sagatavot sastāvdaļas. Kā arī cepšana nesagādā nekādas grūtības. Šo gardo pīrāgu ir ļoti vieglu un galvenais – ātri pagatavot! 

Sastāvdaļas:

Augu eļļa 12 ēd.k. + eļļošanai

Milti 12 ēd.k. + pārkaisīšanai

Olas 3 gab.

Cukurs 12 ēd.k. karotes

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Piens 12 ēd.k. karotes

Apelsīns ½ gabaliņš

Sāls 1 šķipsniņa

rauga piedeva 10 g.

Pagatavošana: 

Sagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Izsmērē cepšanas trauku ar eļļu. Izklājiet apakšējo daļu ar pergamentu un apkaisiet sienas ar miltiem. Olas un cukuru saputojiet ar mikseri, līdz olas kļūst ļoti pūkainas un gaišas. Pievieno pienu, eļļu, sulu un apelsīna miziņu.

Sajauc miltus ar sāli un cepamo pulveri. Sijā un ar lāpstiņu iemaisa mīklā. Iegūto maisījumu ielej formā. Cep apmēram 30 minūtes, līdz kļūst brūna.

Lasi vēl: Atvairīt Neptūna triecienu: zvaigžņu zīmes, kas no 4. jūlija izvairīsies no briesmām un nepatikšanām

Gardas un aromātiskas smalkmaizītes ir mīlestība! Tā kūst mutē un sajūsmina ar savu maigo garšu. Un nav noslēpums, ka mājās ceptie konditorejas izstrādājumi pārspēj veikalā pirktos visos aspektos.

Ja joprojām domājat, ka cept meistarīgus pīrāgus ir grūti un praktiski neiespējami, mainiet savas domas. Meklējiet foršas receptes, izmēģiniet neparastas kombinācijas, skaidri ievērojiet norādījumus – un jūs būsiet laimīgs.

Starp citu, lai jūsu pīrāgs būtu kā no gastronomijas žurnāla vāka, skaisti to izrotājiet. Tas nav nekas sarežģīts. Varat izmantot krēmus, augļus, šokolādi, visa veida riekstus.

Piemērs: 

Sirds

Mājas sirsniņu cepšana ir vēl viens veids, kā apliecināt savu mīlestību. Pārsteidziet savu otro pusīti ar šo jauko pīrāgu ar garozu, kurā ir desmitiem sirsniņu.

Tās runā par jūsu vissmalkākajām jūtām, vai ne? Šādu kulinārijas brīnumu ir viegli pagatavot. Protams, jums būs jāpatērē daudz laika, bet īpašas veidnes šo uzdevumu ievērojami atvieglos.

 

Leave a Comment