Kāpēc nevajadzētu uzņemt selfijus spoguļa priekšā: 8 zīmes par fotogrāfijām

Mēs jau sen esam pieņēmuši savu fotogrāfiju telefonos kā ikdienišķu parādību. Taču ir dažas lietas, kas ir mūžīgas – ar fotogrāfijām saistītas zīmes.

Mūsu senči ticēja, ka fotogrāfijas ir saistītas ar tajās redzamajiem cilvēkiem. Mēs pastāstīsim, kādas zīmes ir saistītas ar fotogrāfijām, ko ar tām nevajadzētu darīt.

Saplēsts rāmis. Mūsu vecvecāki uzskatīja, ka salauzts rāmis nav nekas labs, īpaši tad, ja tas nejauši nokritis no sienas. Ja tā ir laulāto fotogrāfija, tad iespējamas ķildas vai pat šķiršanās. Ja tā ir mūžībā aizgājuša cilvēka fotogrāfija, tad jāiet uz baznīcu un jānoliek svece, jo aizgājusī dvēsele ir nokļuvusi pazemē un cieš.

Nelaiķu portreti. Nekariniet viņsaulē aizgājušo radinieku portretus pie sienām vai nenovietojiet tos redzamās vietās, jo tiem piemīt “aizgājēju” enerģija. Mājā, kur ir šādas fotogrāfijas, var būt pastāvīgi konflikti un nepatikšanas.

Fotosesijas pirms kāzām. Pirms laulībām nevajadzētu fotografēties, jo var aizbiedēt ģimenes laimi. Un arī kāzu dienā jaunlaulātajiem nav ieteicams dāvināt viens otram fotogrāfijas – tas ir uz šķiršanos.

Grūtnieču fotosesijas. Mūsu senči bija pārliecināti, ka grūtnieces nedrīkst fotografēt, jo tas var kaitēt sievietei un bērnam. Tā kā šajā periodā sieviete ir ļoti neaizsargāta, tāpēc viņai jāpasargā sevi un nedzimušo bērnu no ļaunām mēlēm un acīm.

Attēli sociālajos tīklos. Saskaņā ar tautas ticējumiem fotogrāfijai ir cieša saikne ar tā cilvēka dvēseli, kurš uz tās attēlots. Tāpēc, izmantojot sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas, var pieslēgties cilvēka enerģētiskajam laukam un ietekmēt viņu. Bērni ir īpaši neaizsargāti, tāpēc viņu sejas labāk paslēpt ar kādu emocijzīmi.

Lasi vēl: Eksperimentā ir atklāts laimīgas dzīves noslēpums. Sāciet vienkārši jau šodien

Selfiji spogulī. Spoguļi akumulē visu to cilvēku enerģiju, kuri tajos skatās. Mūsu senči ticēja, ka spoguļi ir arī portāli uz viņsauli. Tāpēc kāda cilvēka dvēsele, kas nofotografējusies spogulī, var viegli nokļūt citā pasaulē.

Fotogrāfiju iznīcināšana. Fotogrāfijās ir to cilvēku enerģija, kuri ir attēloti uz tām. Tāpēc tās nevajadzētu dedzināt vai plēst, jo nav zināms, kādu ļaunumu šādas darbības var nodarīt cilvēkiem.

Guļoša cilvēka fotogrāfijas. Ir aizliegts fotografēt guļošus cilvēkus. Sapnī cilvēks kļūst neaizsargāts, tāpēc jūs varat viņam sagādāt nepatikšanas.

 

Leave a Comment