Kurās dienās ir vislabāk pirkt Loterijas biļeti, lai laimētu Loterijās 2024. gadā (Pēc Horoskopa)

Eksperti atklāj, kurās dienās 2024. gadā ir vislabāk iegādāties loterijas biļetes:

Auns

Aunam 2024. gads sola veiksmi, īpaši tiem, kuri ir gatavi uzņemties riskus. Labākās dienas, lai mēģinātu laimi, ir trešdienas un sestdienas. Šajās dienās Aunam ir lielākas iespējas trāpīt džekpotā.

Vērsis

Vēršiem 2024. gads garantē stabilus, kaut arī nelielus laimestus. Pirmajā pusgadā Vērsim ir ieteicams koncentrēties uz momentloterijām. Sākot no jūnija, veiksmīgākas būs biļetes Mājokļu loterijai. Vislabākie laimesti gaidāmi ceturtdienās un sestdienās.

Dvīņi

Dvīņiem īpaši veiksmīgas būs loterijas ar papildu numuriem un divkāršās loterijas. Loterijas biļetes iegādei labākā diena šajā gadā būs pirmdiena. Pirmdienās Dvīņiem ir vislielākās izredzes uz laimestu.

Vēzis

Ja esat dzimis zem Vēža zīmes, 2024. gads ir ideāls laiks, lai izmēģinātu veiksmi tiešsaistes loterijās. Datori un interneta loterijas varētu kļūt par jūsu īstajām zelta raktuvēm. Veiksmīgās dienas biļešu iegādei ir otrdienas un piektdienas.

Lauva

2024. gadā Lauvas varēs pilnībā atklāt savu uzkrāto kaisli un tieksmi pēc bagātības. Tomēr uzvaras prognozes atgādina – nesteidzieties. Pārāk liela degsme var būt kaitīga. Labākās dienas spēlēšanai ir trešdienas un sestdienas.

Jaunava

Jaunavām šajā gadā derību stratēģiju apgūšana būs īpaši noderīga un palīdzēs bieži uzvarēt. Piedalieties izlozēs ar brīvu skaitļu izvēli, piemēram, Sportloto 6 no 45. Veiksmīgās dienas ir ceturtdienas un piektdienas.

Svari

Svariem 2024. gadā visizdevīgākās būs televīzijas loterijas. Veiksme ir īpaši labvēlīga tiem, kuri spēlē kopā ar ģimeni. Labākā diena loterijas biļešu iegādei ir otrdiena.

Skorpions

Skorpioniem veiksme smaidīs loterijās un citās izklaides spēlēs ar automātisko biļešu aizpildīšanu. Ideālās dienas biļešu iegādei ir ceturtdienas un piektdienas.

Strēlnieks

Strēlniekam 2024. gada loterijas piedzīvojums būs kā šūpošanās – te augšā, te lejā. Ir svarīgi regulāri izmēģināt veiksmi, lai maksimāli izmantotu veiksmīgos brīžus. Labākā diena loterijas biļešu iegādei ir pirmdiena.

Mežāzis

Mežāžiem zvaigznes iesaka izvairīties no riskantām likmēm. Rūpīgi izvēlieties loterijas, paļaujoties uz savu intuīciju, zīmēm un sapņiem. Laimīgās dienas biļešu iegādei ir visas, izņemot piektdienu un sestdienu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nedēļas nogale būs veiksmīgākais laiks, lai piedalītos loterijās. Svētdienās jūsu izredzes uzvarēt būs visaugstākās. Īpaši labvēlīgi mēneši spēlēšanai ir maijs, jūnijs, augusts un novembris. Labākā diena biļetes iegādei ir otrdiena.

Zivis

Zivīm 2024. gadā būs interesanta situācija loterijās – jo mazāk jūs vēlēsieties laimēt, jo lielākas būs jūsu iespējas trāpīt džekpotā. Piektdienas būs vislabākās dienas biļetes iegādei.

Leave a Comment