Atblāzma no citas pasaules: 8 signāli, ko sūta aizgājušie tuvinieki, lai jums palīdzētu un mierinātu

Vai mūsu aizgājušie tuvinieki varētu sūtīt mums ziņas no debesīm? Kā stāsta Bils un Džūdija, paradīzes grāmatas autori – viņi var! Un, pēc autoru domām, šie ziņojumi ir biežāk sastopami, nekā jūs domājat.

Pāris veica pētījumus gandrīz 7 gadus, un šajā laikā viņi identificēja vairāk nekā 2000 cilvēku, kuri saskārās ar citām pasaules ziņām. Pēc viņu domām, līdzīga pieredze ir bijusi aptuveni 60 miljoniem cilvēku, kas ir 20% no ASV iedzīvotājiem.

“Es vienmēr esmu ar tevi”

Atvadīties no mīļajiem uz visiem laikiem ne vienmēr ir viegli. Bet tā ir dzīve, un tajā ir vieta aizsaule. Aiziet radinieki, mīļie un draugi. Ar šādām situācijām sastopamies biežāk, nekā gribētos. Un, lai gan dzīve ir pārsteidzoša un skaista, tā ir arī ļoti traģiska.

Saskaņā ar dažām reliģijām aizsaulē dodas tikai ķermenis, bet dvēsele ir paliekoša. Mūsu mīļie vienmēr ir blakus un vienmēr par mums rūpējas. Dažreiz viņi var vienkārši novērot, un dažreiz viņi var palīdzēt.

Šeit ir 8 pazīmes, ka jūsu aizgājušie tuvinieki cenšas jums palīdzēt.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

1. Dzīvnieki uzvedas dīvaini

Kā liecina prakse, dzīvnieki redz vairāk nekā cilvēki. Viņi ir jutīgāki pret daudzām lietām, kas notiek viņiem apkārt. Viņi ir pirmie, kas sajūt laika apstākļu izmaiņas un paredz zemestrīces. Un tieši dzīvnieki ir jutīgāki pret aizsauli.

Suņi, piemēram, uzvedas nemierīgi, kad to saimnieki ir kritiskā stāvoklī. Viņi jūt, ka tuvojas nepatikšanas, rej un pat gaudo. Kaķi ir arī ceļveži uz citu pasauli. Viņi redz garus un citas radības, kuras cilvēka acs nespēj uztvert.

Uzraugiet savus kaķus un suņus. Ja pēkšņi redzat, ka dzīvnieka uzvedība mainās vai viņš skatās kosmosā, ziniet, ka jūs neesat viens istabā.

2. Poltergeists

Poltergeistus parasti sauc par parādībām, kad lietas pārvietojas pašas no sevis. Tas ir klauvējiens pie durvīm, skapja durvju atvēršana, trauku kratīšana un krišana vai soļi.

Patiesībā tā varētu būt ļoti konkrēta persona. Precīzāk, viņa dvēsele, spoks. Viņi var nākt jums palīdzēt vai brīdināt par briesmām. Mēģiniet novērot šo parādību un saprast ziņojuma nozīmi. Dažreiz aizgājēji zina vairāk nekā dzīvie.

Lasi vēl: Vasara ir tikko sākusies: visā pasaulē tiek reģistrēti karstuma viļņi un citas laikapstākļu anomālijas

 

3. Elektroierīču darbības traucējumi

Mēs nezinām, kas ir dvēsele vai spoks, kā tas izskatās vai smaržo. Mēs nevaram tos pārbaudīt vai pat pieskarties. Bet tas, ka viesu klātbūtnē no citas pasaules tiek traucēta elektroierīču darbība, ir diezgan izplatīta parādība.

To, ko tas varētu nozīmēt, var atšifrēt tikai jūs. Ja, piemēram, jūsu vectēva vecais un iecienītākais radio pēkšņi sāk ieslēgties vai radīt kādas skaņas, tas nozīmē, ka vectēvs mēģina jums kaut ko pateikt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment