Atvairīt Neptūna triecienu: zvaigžņu zīmes, kas no 4. jūlija izvairīsies no briesmām un nepatikšanām

Tikai trīs šo zīmju pārstāvji nevar baidīties no retrogrāda planētas viltībām. Kas ir tie laimīgie? Neptūns ir atbildīgs par maldināšanu, cilvēku garīgo pasauli un smagiem pārbaudījumiem.

Tā ir diezgan lēna planēta, tāpēc tās retrogrādo kustību daudzi piesardzīgi gaida. Šoreiz retrogrādais periods sāksies 4. jūlijā un ilgs līdz 2024. gada 7. decembrim. Par laimi, Neptūns ir bīstams tikai pirmajās dienās pēc virziena maiņas, un tad tā ietekme uz cilvēkiem ir minimāla.

No 4. līdz 6. jūlijam ir visbīstamākais laiks. Pirmkārt, jums ir jābūt skeptiskākiem pret jebkādu dzirdēto informāciju. Jūs viegli varat kļūt par krāpnieku apmānu, un daudzi tiks ievilināti intrigās darbā. Jebkurā gadījumā uzbrukumi skars ne tikai jūsu finanses, bet arī reputāciju.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Otrkārt, Neptūns var ietekmēt jūsu pašsajūtu. No 4. līdz 6. jūlijam ir bīstams laiks emocionāli nestabiliem cilvēkiem. Var piemeklēt dažas nopietnas kaites.

Bet, kas noteikti nebūs apskaužami, ir cilvēki ar vēl nopietnākām kaitēm. Šajā laikā jums ir jātur roka uz pulsa šī vārda tiešā nozīmē. Var rasties spiediena lēcieni.

Neptūna maiņas laikā ieteicams izvairīties no grādīgajiem dzērieniem, nepārēsties un nepārstrādāties. Ja darbā jūtaties noguris, vienkārši atlikt darbus uz nākamo dienu. Nebaidieties no priekšnieka dusmām, jo pretējā gadījumā uz ilgu laiku varat izkrist no darba grafika.

Pēc 6. jūlija Neptūns turpinās mainīt cilvēku apziņu, taču darīs to ne tik kritiski. Piemēram, planēta var likt zodiaka zīmēm iegrimt sapņos: jūs gaidījāt, ka projekts ātri noslēgsies un nesīs lielāku peļņu, bet patiesībā lietas var iestrēgt no jums neatkarīgu iemeslu dēļ.

Lasi vēl: Vasara ir tikko sākusies: visā pasaulē tiek reģistrēti karstuma viļņi un citas laikapstākļu anomālijas

Īpaši emocionālās zīmes, piemēram, Vēzis un Skorpions, riskē iegrimt depresijā. Iemesls būs banāls – viņi sapratīs, ka vēlmes neatbilst viņu iespējām.

Šī apļa vidū ir tikai trīs zvaigžņu apļa pārstāvji, kuri var nebaidīties no Neptūna rāpojošā smaida. Kuri tie ir? Noskaidrosim lasot tālāk! 

Leave a Comment