Atvairīt Neptūna triecienu: zvaigžņu zīmes, kas no 4. jūlija izvairīsies no briesmām un nepatikšanām

Dvīņi

Sapņaini Dvīņi arī būs ārpus briesmām. Neptūns viņiem sola vēlmju piepildījumu, un viņi arī spēs atrasties, kā viņi to sauc, īstajā vietā īstajā laikā. Šī apļa pārstāvju dzīvē ielauzīsies straujas pārmaiņas, kas viņus atstās apjukušus.

Taču neuztraucieties: Dvīņi tikai iegūs no retrogrādā Neptūna darbības. Starp citu, ja šīs zīmes cilvēki jau sen ir domājuši par darba vietas maiņu, tagad ir īstais laiks eksperimentēt.

Kopumā šis ir labvēlīgs mēnesis naudas pelnīšanai. Īpaši plusā būs cilvēki, kuri darbojas pakalpojumu, aprūpes un atbalsta jomā.

Jupiters, kas tagad atrodas Dvīņu zīmē, mēneša 12. datumā Dvīņiem nes paplašināšanos. Tas nozīmē, ka šis ir laiks, kad ar veciem paziņām var izveidot jaunu biznesu, kas noteikti būs veiksmīgs.

Kopumā vecie sakari tagad būs ļoti noderīgi. Taču tajā pašā laikā Melnā Mēness ietekmes dēļ vairākas idejas var izrādīties veltīgas. Tāpēc neapvainojies, ja daži projekti nenes peļņu vai morālu gandarījumu.

 

Jaunavas

Harmoniju stabilās Jaunavas dzīvē, šķiet, neviens nevar izjaukt. Viņi nebaidās no Neptūna intrigām, jo šīs zīmes cilvēki ir pārliecināti par savām spējām un zina, ko vēlas no dzīves.

Kopš 4. jūlija Jaunavas gaida karjeras izaugsme, taču pieaugs arī atbildība. Ja šīs zīmes cilvēki nepadosies agri, tad visas retrogrādās planētas laikā veiksme viņiem mīsies uz papēžiem. Pienācis laiks likt savu labāko kāju uz priekšu un sākt saņemt prēmijas no Visuma.

 

Zivis

Šī zvaigznāja cilvēki, gluži pretēji, izjutīs nepieredzētu emocionālu uzplaukumu. Viņi pamanīs, ka daudzas problēmas atrisinās pašas no sevis, un apkārtējie labprāt palīdzēs.

Visticamāk, retrogrādā periodā Zivis saņems paaugstinājumu darbā vai palielinās savus ienākumus. Pārsteidzoši, ka pat veselības ziņā Neptūns atbalstīs savus favorītus.

Viņi ne tikai nejutīs diskomfortu, bet arī spēs izārstēties no dažām kaitēm. Ja Zivīm nav izdevies noteikt pareizo dzīves ceļu, 4. līdz 6. jūlijs ir periods, kad šī problēma tiks atrisināta.

Lasi vēl: Auns ies savu plūsmu, bet Vērsim jāignorē skaudīgus cilvēkus; Dienas prognoze 4. jūlijam visām zīmēm

Jūs gaida enerģijas un socializēšanās mēnesis, kas aktivizēs visu jūsu peļņas potenciālu. Vecie kontakti, gadījuma paziņas, draugi – ikviens var iesaistīties, organizēt interesantu projektu veidošanu.

Mēneša beigās tevi gaidīs tikšanās ar neparastiem cilvēkiem, kā arī daudzi labi projekti. Drosmīgi iesaistieties piedzīvojumos, tie noteikti novedīs jūs pie panākumiem.

Kopumā jūlijā tev būs kā manevrēt starp akmeņiem, kas nenogurstoši kritīs uz visiem. Šis ir tavs laiks. Esi uzmanīgs un vērīgs, un varbūt tieši tava centība tevi aizvedīs līdz panākumiem.

 

Leave a Comment