Dižā Vanga atklāja, ka ja mājās šie priekšmeti salūzt, tad tas var nozīmēt tikai šo! Tas nav labi!

Spuldzes

Bieži vien izdegušas spuldzes ir visjutīgākais mājā dzīvojošo neizteiktu aizvainojumu indikators. Un, ja tā ir jūsu situācija, ir pienācis laiks padomāt par attiecību “pārstartēšanu”, iemācīties klausīties un dzirdēt, piedot un lūgt piedošanu.

Ja ģimenē valda mīlestība un savstarpēja sapratne, un spuldzes turpina izdegt ar kaitinošu regularitāti, iemesls jāmeklē pagātnē. Bieži pie vainas ir to cilvēku dusmas un lāsti, ar kuriem attiecības nez kāpēc nav izdevies.

Es domāju, ka jūs pats lieliski saprotat, ka šo problēmu nevar ignorēt. Jo negatīvisms agri vai vēlu atradīs kādu robu un sāks iznīcināt visu, kas tev ir tik dārgs.

Padomājiet par to, kurš tas varētu būt, un novēliet viņam labu. Tādā veidā jūs varat ne tikai aizsargāt sevi un savu ģimeni, bet arī sniegt nenovērtējamu palīdzību jūsu ienaidnieka dvēselei.

 

Durvis

Durvis ir mūsu mājas aizsardzība, mūsu varas vieta. Un jebkurš sabrukums ir satraucoša zīme, kuru nevajadzētu ignorēt.

Negodīgu cilvēku klātbūtne tavā tuvākajā lokā, prasmīga uzdošanās par draugiem, tenku izplatīšana un tenku aušana aiz muguras – par to brīdina salauzta slēdzene.

Gadās, ka durvis nokrīt un pārstāj aizvērties. Ir pienācis laiks padomāt par to, vai jūs dodaties uz turieni, vai esat pareizi noteicis prioritātes un vai netiecieties pēc viltus mērķiem. Analizējiet jaunākos notikumus savā dzīvē, ir pilnīgi iespējams, ka atbilde nāks pati par sevi.

Lasi vēl: Mūsu senču senais kalendārs: nedariet šo 4.jūlijā, lai jūs nepiemeklētu nabadzība un vientulība

Bet ir arī ļoti labs signāls. Ja durvju eņģes čīkst, gaidiet ātru peļņu vai finansiālu problēmu atrisinājumu. Nepalaidiet garām savu iespēju un neesiet pārāk slinks, eļļojot eņģes, lai pateiktu, kā mācīja Vanga:

“Durvis čīkst – tās man sola ienākumus.

Es iesmērēšu durvis un atnesīšu bagātību.

Saplīsušās lietas ir jāsalabo nekavējoties, neatliekot tās uz vēlāku laiku. Ja remonts nav iespējams, izmetiet to bez nožēlas. Tādā veidā jūs parādīsit Visumam, ka redzējāt, sapratāt un ar pateicību pieņēmāt tā pamudinājumus. Un viņa neatstās tevi bez aizsardzības un atbalsta.

Rūpējieties par sevi un ļaujiet mīlestībai un labklājībai valdīt jūsu mājās, un ļaujiet lietām ilgt ilgu laiku, nesalaužot.

 

Leave a Comment