Diemžēl kādā ciemā Latvijā šis rīts iesācies smagi – vilks tumsas aizsegā ielavījies mājas pagalmā un tas beidzās bēdīgi

Diemžēl kādā ciemā Latvijā šis rīts iesācies smagi un sāpīgi. Vilks tumsas aizsegā ielavījies mājas pagalmā un tas beidzās bēdīgi. Ģimene savu sāpi izkliedza soctīklos par šo gadījumu.

Pagājušajā gadā Valsts mežsaimniecības dienestā kopumā saņemti 20 pārbaudīti ziņojumi par vilku uzbrukumiem, kā rezultātā ir gājuši bojā ievērojams skaits mājlopu. Dienests lūdz Latvijas iedzīvotājiem aktīvāk ziņot par vilku klātbūtni pie savām mājām vai par to uzbrukumiem.

Par lielu plēsēju uzbrukumu gadījumiem Valsts mežsaimniecības dienestam netiek konsekventi paziņots, jo plēsēju nodarītie zaudējumi Latvijā netiek atlīdzināti.

Neskatoties uz iepriekš minēto, dienests aicina iedzīvotājus būt aktīvākiem, ziņojot par lielo plēsēju uzbrukumu gadījumiem un veikt preventīvus pasākumus pret to rašanos.

Uzbrukumam, par kuru ziņots, tiek piešķirta oficiāla atzīšana, un tas kalpo kā pamatelements lielo plēsēju nomedīšanas pakāpes noteikšanai.

Lasi vēl: “Tava veiksmes nedēļa – izbaudi!”; 2023. gada jūnija pirmajā nedēļā 5 zodiaka zīmēm būs veiksmes sērija

 

Arī interesanti: Saimniece uzvārīja etiķi un ielēja šķidrumu aizsērējušā tualetes podā. Santehniķi bija šokā!

 

Šorīt no rīta kādā Latvijas ciemā rīts iesākās ar asarām un bailēm par sevi un saviem mājlopiem.

Kā raksta uzņēmums, tad vilks bija ienācis arī mājas pagalmā un nemaz nebaidījies, ne no suņiem, ne no gaismām. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment