Jauniete no Latvijas laukiem atteicās no jaundzimušā. Bet tad viņai uz pleca nosēdās sargeņģelis un kaut ko pačukstēja…

Laukos dzīvojošo morāle un audzināšana manāmi atšķiras no pilsētnieku domāšanas arī mūsdienās, tāpēc, kad grasījos braukt uz galvaspilsētu Rīgu, mans tēvs bija kategoriski pret, uzskatot, ka tur es nevarēšot nopelnīt naudu godīgā ceļā.

Par laimi, mamma mani atbalstīja; slepus no tēta viņa man iedeva daļu no ģimenes ietaupījumiem un mani svētīja.

Lielpilsēta mani sagaidīja diezgan draudzīgi, noīrēju istabiņu un jau pēc trim dienām dabūju administratores darbu mākslas dizaina studijā. Es nekad nekur negāju, izņemot darbu, krāju katru centu un ik mēnesi sūtīju naudu vecākiem.

Pēc kāda laika mani sāka aplidot viens no studijas līdzīpašniekiem, tas bija patīkami, neizdarot spiedienu, bet zemtekstā pastāvīgi skanēja ģimenes un nopietnu attiecību tēma.

Tā kā es attiecību jomā biju nepieredzējusi, noticēju viņa labajiem nolūkiem un spēru soli uz pretim. Ivars uzreiz piedāvāja pārvākties pie viņa, un divus mēnešus es dzīvoju kā paradīzē.

 

Tad es sapratu, ka esmu stāvoklī. Ivars, uzzinājis šādas ziņas, lūdza man atrast pašai savu mājokli un atbrīvot viņa dzīvokli. Par kāzām, turpmākām attiecībām un vēl jo vairāk par bērnu viņš negribēja ne dzirdēt.

Lasi vēl: Latviešu astrologs paziņo, kuri būs bīstamākie datumi jūnija mēnesī; esi uzmanīgs!

Arī interesanti: Šis ir ļoti nopietns iemesls, lai pārstātu žāvēt drēbes istabā! Nedariet to!

Vienīgais, kam viņš piekrita – neatlaist mani no administratores amata, lai man būtu iztikas līdzekļi.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment