Dziedātājai Allai Pugačovai sākusies melnā svītra dzīvē: viņa ir izsaukta uz tiesas sēdi par kādu pārkāpumu

Pret dziedātāju Allu Pugačovu ir uzsākta tiesvedība par viņas veikto pārkāpumu kādā lietā. Pati primadonna pagaidām šo visu situāciju nav komentējusi. 

1981. gadā viņa veiksmīgi pabeidza studijas A. Lunačarskas Valsts Teātra mākslas institūta Muzikālā teātra režisoru fakultātē.

Viņa bija piedalījusies dažādās koncertprogrammās, piemēram, “Sieviete, kas dzied” 1979. gadā, “Dziedātāja monologi” 1981. gadā un “Pie mums ciemos Maestro” 1981. gadā, kur viņai bija iespēja uzstāties līdzās Raimondam Paulam.

Turklāt viņa bija uzstājusies teātra iestudējumā ar nosaukumu “Es atnācu un runāju” 1984. gadā, solo programmā “Alla Pugačova dzied tev” 1993. gadā un “Ziemassvētku tikšanās” kopš 1988. gada.

 

Allai Pugačova lepojas ar plašu atzinību kolekciju. 1980. gadā viņa tika atzīta par gada izcilāko izpildītāju un vienlaikus piešķirta Krievijas nopelniem bagātās mākslinieces statuss.

1985. gadā Pugačova ieguva atzinību par Krievijas Tautas mākslinieci, bet 1991. gada 21. decembrī viņai tika piešķirts Tautas mākslinieces nosaukums.

Lasi vēl: Pirms satikšanās ar Hannu Šeins uzskatīja sevi par apgrūtinājumu. Taču mīlestība mainīja visu

Lasi vēl: “Ļoti ietekmīgas! Viņas valda pār pasauli!”: 6 spēcīgākie sieviešu vārdi

Tomēr nu primadonnai dzīvē sākusies ir dzīves melnā svītra. Pavisam drīz viņu sagaida tiesvedība par kādu pārkāpumu. Pati dziedātāja šo nekomentē, tomēr mediji ir ievākuši informāciju.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā un uzzini, kas tieši ir noticis

Leave a Comment