Dziedātājai Allai Pugačovai sākusies melnā svītra dzīvē: viņa ir izsaukta uz tiesas sēdi par kādu pārkāpumu

Allai Pugačovai aizliegts pārdot vasarnīcu Piemaskavā par 225 miljoniem rubļu

Primadonnas mazdēls plānoja pārdot vasarnīcu, ko viņam uzdāvināja vecmāmiņa. Taču Allas Pugačovas nekustamajam īpašumam tika noteikti ierobežojumi.

Dziedātājai kopš 90. gadiem pieder zemes gabals Maskavas apgabala Berežku ciemā. Pirms dažiem gadiem Pugačova uzdāvināja vasarnīcu mazdēlam Ņikitam Presņakovam, kurš tur ar draugiem rīkoja skaļas ballītes.

Nesen nekustamā īpašuma vietnē parādījās māja 800 kvadrātmetru platībā. Par zemes gabalu ar vasarnīcu, kurā ir sešas guļamistabas, kinoteātris, peldbaseins un sava laivu piestātne, tika prasīti 225 miljoni rubļu.

Taču tikko kļuva zināms, ka tiesa aizliedza zvaigžņotajai ģimenei pārdot nekustamo īpašumu. Kā izrādījās, dziedātāja no vietējām varas iestādēm īrēja zemes gabalu netālu no krasta līnijas. Pludmale ir publiska, kas nozīmē, ka to nevar izpirkt.

Kārtējais maksājums netika atmaksāts laikā: dziedātāja nesamaksāja īri 44 tūkstošu apmērā, kā arī vēl piešķirto soda naudu 7 tūkstošu apmērā. Rajona administrācija vērsās tiesā. Līdz ar to vasarnīcas pārdošana pagaidām nav iespējama.

Lasi vēl: Katram pieredzējušam dārzniekam jāzina, ka, barojot šos augus ar pelniem, tie pateiksies ar dāsnu ražu

Lasi vēl: Pirms satikšanās ar Hannu Šeins uzskatīja sevi par apgrūtinājumu. Taču mīlestība mainīja visu

“Tiesā var noteikt ierobežojumus jebkādu pārkāpumu dēļ – nodokļu, īres parādi un tā tālāk. Uzskatu, ka tas ir saistīts tieši ar Allas Pugačovas parādu par iznomāto zemes gabalu. Lai iznomātājs atgūtu sev pienākošās finanses, likumdevējs bloķē pirkšanas un pārdošanas iespējamību.

Jebkurā gadījumā ierobežojumus uzliek tikai tiesa un tos izpilda tiesu izpildītāji,” intervijā KP skaidroja zvaigžņu advokāts Andrejs Aļoškins.

Arī interesanti: Kādi lāstu veidi pastāv un kāpēc tie var būt jums bīstami

Leave a Comment