Diemžēl kādā ciemā Latvijā šis rīts iesācies smagi – vilks tumsas aizsegā ielavījies mājas pagalmā un tas beidzās bēdīgi

Kāds uzņēmums savā vietnē ”Facebook” ziņoja par kādu nelaimi. Kā raksta uzņēmums, tad šis rīts visiem bija iesācies smagi, jo izejot ārā no mājas bija redzama noplosīta aita.

Uzņēmums ziņo, ka uzbrukums noticis, nevis meža malā vai tālā laukā, bet tepat mājas priekšā. Šis vilka uzbrukums fiksēts Latvijas ciemā, Asarē.

Kur atrodas Asare?

Asares ciems ir apdzīvota vieta Jēkabpils novada Asares pagastā, pagasta centrs. Izvietojusies pagasta rietumdaļā 55 km no novada centra Jēkabpils, 12 km no tuvākās pilsētas Aknīstes un 160 km no Rīgas.

Kā uzņēmuma pārstāvji raksta ieraksta komentāros, tad perimetru kontrolējuši līdz plkst. 23:00. Kā tiek minēts, tad uzbrukums ir noticis rīta pusē, kad perimetrs bijis kluss un mierīgs.

Lasi vēl: Skumja ziņa Latvijā: Ir atrasts jaunietis, kurš bija pazudis kopš šī gada 28.aprīļa, tomēr šīs nebūs laimīgas beigas

 

Lasi arī: Apsmidzinu kāpostus ar mājās gatavotu šķīdumu: aizmirsu par kaitēkļiem, bet raža ir 2 reizes lielāka

 

Atrodam arī kādu citu sievietes ierakstu, kur viņa min, ka netālu no Jēkabpils, Biržu pusē 2 dienas atpakaļ pirms šī incidenta redzēts ļoti liela izmēra vilks. Vilks redzēts apdzīvotā teritorijā aptuveni plkst.9:00 no rīta. Sieviete, raksta, ka pirms laika viņai no sētas pazuduši divi suņi.

Viņa min, ka pie vainas ir šis milzīgais vilks, kurš nebaidās nedz no mašīnām, nedz no cilvēkiem. Sieviete ierakstā atgādina, ka medniekus par šo incidentu ir informējusi.

 

Sargiet sevi!

Arī interesanti: Lieliska rauga mēslojuma recepte, kas ļaus iegūt neticami lielu dārzeņu ražu

COMMENTS

Leave a Comment