Diemžēl ar ļoti negaidītām un nepatīkamām ziņām klajā nākusi latviešu grupas “Tautumeitas” dalībniece

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu grupa “Tautumeitas” ir viena no iecienītākajām mūzikas apvienībām Latvijā un pat ārpus tās robežām. Viena no šīs grupas dalībniecēm Ilona Dzērve nākusi klajā ar negaidītu paziņojumu, kas licis saskumt daudziem…

Pirms dažiem gadiem, viesojoties Latvijas Radio raidījumā “Monopols” Ilona stāstīja, ka viņas ceļš līdz mūzikai nav bijis vienkāršs. “Visa mana dzīve patiešām ir mūzika. Un viss, ko es daru, viss ir saistīts ar mūziku. Bet mūzika, kā zināms, ir plašs okeāns un man tur vēl ir, ko rakt. Bet tas tiešām ir vienīgais, ko es protu un gribu darīt, lai arī man līdz tam tas ir bijis ilgs ceļš ejams,” – teica Ilona, norādot, ka ilgu laiku nesaprata, vai ir gatava ar visu dvēseli mesties iekšā mūzikā, un šis ceļš ir bijis ilgs. Tikai 18 gadu vecumā viņa tā pa īstam esot sākusi apzināties savu balsi.

Raidījuma vadītājs vaicā, kādas ir Ilonas attiecības ar grupas “Tautumeitas” pārējām dalībniecēm, uz ko talantīgā māksliniece, ne mirkli nedomājot atbild: “Es ar viņām ietu jebkur! Kaut vai cietumā!”

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

Stāstot par saviem piedzīvojumiem, saistībā ar “Tautumeitām”, viņa atcerējās kādu komisku gadījumu, kad meitenes viesojās Japānā. “Es nesaprotu visus tos hieroglifus… Un es iegāju Tokijā publiskajā tualetē. Bet tur ir tie podi, visi tādi nenormāli advancēti, kā tādi datori.

Tu esi mierīgs vai nemierīgs? Ātrs un jautrs personības tests

Un tur ir šausmīgi daudz uz viņiem to pogu, un viss ir ar hieroglifiem. Es gribēju vienkārši nolaist ūdeni, bet ieslēdzu “emergency” pogu, gaudoja tas viss! Smieklīgākais bija, ka tā poga nebija nemaz sarkana, bet tāda viegli oranža…” – viņa smejas.

Foto – ekrānuzņēmums

Runājot par tuvākās nākotnes plāniem Dzērve stāsta, ka viņa turpinās darbu ar sevi: “Cilvēks var būt laimīgs, kad viņš ar sevi ir līdzsvarā. Un tas ir mūžīgais, nebeidzamais ceļš. Mēģinu sevi arī motivēt. Un es pēc dabas esmu slinka… Un tas man nāk pašsajūtai par sliktu – piemēram, sportošanas ziņā, es par maz kustos, un tad man sāp mugura. Gribētu šo darīt vairāk. Es gribētu kādas dejas apgūt, piemēram.”

Lasi vēl: Šobrīd Latvijas mežos zied viens no indīgākajiem augiem Latvijā – aplūko kā tas izskatās un turies pa gabalu!

Bet ko tad Ilona paziņojusi tagad?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment