Pāragri aizsaulē devies ietekmīgs uzņēmējs un biznesa cilvēks; viņš tika atrasts savā dzīvoklī

Pāragri aizsaulē devies vien 55 gadu vecumā ietekmīgs uzņēmējs un biznesa cilvēk. Viņš tika atrasts savā dzīvoklī bez dzīvības pazīmēm. 

Kādēļ daudzi cilvēki glabā aizgājēja fotogrāfijas? Daži cilvēki to dara, lai atkal un atkal ielaistu atmiņas savas dvēseles dziļumos. Šādā situācijā jums ir jālūdz un jālūdz pacietība un spēks, lai pārdzīvotu mīļotā zaudējumu.

“Tad, kad viņi ir uzlikuši bildi pie sienas, viņi turpina raudāt, kļūst nomākti, un tas ir vēl sliktāk. Pirmkārt, viņi zaudē prātu, zaudē spēku, iznīcina savas dvēseles un nedzīvo normālu dzīvi. Otrkārt, kā viņš var palīdzēt aizgājušajam? – jautā priesteris Golovins. – Nekā.

Pirms kaut ko darāt, jums jājautā sev: “Kādam nolūkam?” Ja jūs to darāt kā piemiņas zīmi, tad šāda rīcība ir pieļaujama. Bet no šīm fotogrāfijām jums nav jāizveido altāris.

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

 

Un tagad pa raksta skumjāko daļu.. 

55 gadus vecais Yamaha Music vadītājs Aoki Jun tika atrasts bez dzīvības pazīmēm dzīvoklī galvaspilsētā.

Mana omīte plīti tīrīja tikai šādi: 10 minūtēs jūsu gāzes plīts izskatīsies kā jauna

Šodien kļuva zināms, ka mūžībā aizgājis Yamaha Music izpilddirektors Aoki Jun jau vairākas dienas nebija sazinājies ar saviem paziņām. Viņi 2. aprīlī sazinājās ar likumsargiem.

Iestādes darbinieki ieradās ēkā Kutuzovska prospektā, kur atrodas viesnīca Radisson Collection Hotel. Uzņēmējs īrēja dzīvokli blakus ēkā.

Lasi vēl: Maija brīvdienas 2024. gadā būs sliktākās laiks šajā mēnesī: laika ziņu speciālisti ir sagatavojuši jaunu prognozi

“Yamaha Music” pārdod mūzikas instrumentus un aprīkojumu. Uzņēmums ir daļa no Yamaha Corporation, kas dibināta Japānā 1887. gadā. Šobrīd tai ir 61 pārstāvniecība un četri meitasuzņēmumi dažādās valstīs.

 

Leave a Comment