Diemžēl ar ļoti negaidītām un nepatīkamām ziņām klajā nākusi latviešu grupas “Tautumeitas” dalībniece

Foto – ekrānuzņēmums

Vietnē “Facebook” Ilona raksta, ka vēlas visiem paziņot, ka viņas dzīvē pienākušas lielas pārmaiņas, kas nozīmē arī to, ka viņa uzsāks jaunu, radošo ceļu. Viņa stāsta, ka ir uzņemta vienā no Eiropas labākajiem profesionālajiem koriem – Latvijas Radio korī.

7 svarīgas lietas, kas jāizdara dārzā jau aprīlī

Viņa skaidro, ka šīs pārmaiņas ir saistītas ar to, ka viņa savā dzīvē kā prioritāti šobrīd izvirza stabilitāti, rūpes par ģimeni un savu nākotni. Un kā dziedātāja viņa vēlas sasniegt virsotnes arī akadēmiskajā mūzikā. Tas esot bijis viņas studija laika sapnis.

Tāpēc šobrīd ir tā, ka Ilona sakot “uzredzēšanos” tādai nozīmīgai dzīves nodaļai kā grupa “Tautumeitas”, kur viņa bija dalībniece gandrīz 10 gadu garumā.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Spiesti pārcelties… Latvijas eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un viņas kunga Imanta dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas

Ilona neliedzas, ka ir žēl pamest savu dalību grupā, jo tur ir no pirmās dienas, un vēl aizvien sirdī jutīšoties kā īstena “Tautumeita”. Un norāda, ka viņai pietrūks balsu saskaņa, kopīgie ceļojumi, publikas atbalsts.

Viņa atzīstas mūža mīlestībā pret grupas dalībniecēm un saka, ka nepieciešamības gadījumā citkārt būšot gatava izlīdzēt un uzlikt galvā atkal kroni, un doties grupas rindās, lai nodziedātu kādu dziesmu, taču pastāvīgi grupā viņa vairs redzama nebūs.

Grupa “Tautumeitas” – dziesmas “Raganu nakts” mūzikas videoklips:

Leave a Comment