Omīte dalijās ar noslēpumu, kā ātri atbrīvoties no melnumiem pannā, lai tā spīdētu kā jauna

Kad iegādātie tīrīšanas līdzekļi nespēj pilnībā attīrīt piesārņojumu, ir iespējams izmēģināt alternatīvus risinājumus. Tautas līdzekļi var būt noderīgi, lai noņemtu pat taukainus atlikumus no nerūsējošā tērauda katliņiem. Šie līdzekļi ir droši un efektīvi.

Pannas vai citi metāla priekšmeti var parādīt melnumus vai tumšākus plankumus dažādu iemeslu dēļ. Šeit ir daži biežākie iemesli, kāpēc pannās parādās melnumi:

Uguns: Ja pannu virsma tiek izmantota tuvu atvērtai ugunij vai cita augsta karstuma avotam, tā var radīt melnas nokrāsas.

Necaurlaidīgs tauku slānis: Dažreiz, ja tauki netiek pienācīgi noņemti no pannas virsmas pēc gatavošanas, tie var sadegt un veidot melnas plankumus.

Ķīmiskas reakcijas: Dažādi ķīmiskie reaģenti, piemēram, noteiktas pārtikas sastāvdaļas vai tīrīšanas līdzekļi, var izraisīt ķīmiskas reakcijas ar metāla virsmu, radot melnus plankumus vai traipus.

Oksidēšanās: Metāls, piemēram, nerūsējošais tērauds, var reaģēt ar gaisu un veidot oksidētu virskārtu, kas var izpausties kā melnumi vai tumšāki plankumi uz pannas virsmas.

Nelietota panna: Ja panna tiek ilgstoši uzglabāta bez lietošanas un pienācīgas apkopes, tā var uzkrāt netīrumus un pat pelējumu.

Lai novērstu melnumu parādīšanos uz pannas virsmas, ir svarīgi regulāri tīrīt un pienācīgi apkopt savas pannas:

Izmēģini vienu no metodēm, kas aprakstītas mūsu šodienas stāstā, un tu redzēsi, ka katli atkal spīd ar žilbinošu spožumu. Vairs nav nepieciešams berzt virsmu. Tikai viens sūkļa vēziens, un viss būs kā jauns

Trauku mazgājamās mašīnas plāksnītes

 

Izmantojiet lielu katlu un piepildiet to ar ūdeni. Novietojiet katlu uz plīts un uz tā novietojiet trauku mazgāšanas plāksnīti, kuru izmanto trauku mazgājamajā mašīnā. Sāciet uzsildīt ūdeni, līdz tas sāk vārīties.

Atklāju noslēpumu, kā viegli noņemt rūsu no jebkuras vannas istabas virsmas

Tad liekam lielajā katlā trauku ar netīrumiem. Samazinam uguns liesmu un pēc 15 minūtēm to izslēdzam. Pēc tam seko nākamais solis – pats svarīgākais…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment