Omīte dalijās ar noslēpumu, kā ātri atbrīvoties no melnumiem pannā, lai tā spīdētu kā jauna

Izņemam trauku no lielā katla, kamēr ūdens vēl ir karsts. Ar sūkli un pārtikas sodu notīram netīrās vietas. Netīrumi ātri leks nost. Pēc tam trauku noskalojam un priecājamies par tā tīrību!

Soda un ziepes

Šeit darbojas ar vārīšanas metodi. Katlā ielej ūdeni un pievieno sodu un rīvētas saimniecības ziepes. Pēc tam pievieno 1 ēdamkaroti sāls. Viss tiek uzvārīts un turēts uz uguns aptuveni stundu.

 

Šajā iegūtajā šķīdumā ieliek katliņu, ko nepieciešams tīrīt, un atstāj to uz nakti. Pēc tam to rūpīgi tīra ar sūkli un labi noskalo.

 

Ar piena sūkalām

Ja netīrumi ir uzkrājušies katliņa apakšā, var izmantot piena sūkalas. Lejiet tās katliņā un atstājiet uz 10-12 stundām. No rīta to izlejiet. Pēc tam piepildiet to ar tīru ūdeni un uzlieciet katliņu uz plīts. Uzvāriet ūdeni 10 minūtes. Tad to izlej un mazgājiet katliņu ar sūkli, bez mazgāšanas līdzekļiem.

Atklāsim patiesību: Diemžēl šis ir tās pazīmes, kuras bez šaubām norāda, ka partneris jūs krāpj

 

Šie līdzekļi tev palīdzēs efektīvi novērst netīrumus un melnumus, kas var veidoties uz katliņa. Bet protams, vislabāk ir to novērst jau no sākuma. Tāpēc centieties tīrīt katliņu uzreiz, kad pamanāt melnumus.

 

Pēc tam uzvāri un nomazgā. Regulāri uzreiz tīri katlu gan no iekšpuses, gan ārpuses. Neaizmirsti par rokturiem, liekumiem un viss būs kārtībā!

Leave a Comment