CSDD informē, ka tiek paaugstināta maksa par šo populāro pakalpojumu! No kura datuma?

CSDD informē, ka tiek paaugstināta maksa par šo populāro pakalpojumu! No kura datuma šis būs gaidāms? Noskaidrosim jau drīz! 

CSDD jeb Ceļu satiksmes drošības direkcija Latvijā ir ļoti nozīmīga institūcija, un tā tiek izmantota plaši. Tā nodrošina dažādas pakalpojumu un funkcijas, kas saistītas ar ceļu satiksmi, transportlīdzekļiem un autovadītājiem.

CSDD sniedz informāciju par transportlīdzekļu reģistrāciju un tehnikas apskatiem, organizē eksāmenus un izsniedz transportlīdzekļu vadītāju apliecības un citas dokumentācijas.

Turklāt CSDD nodrošina arī izglītojošus materiālus par ceļu satiksmes noteikumiem un drošību, kā arī veic statistikas datu apkopojumu un analīzi par ceļu satiksmi un negadījumiem.

Lasi vēl: CSDD paziņo, ka šiem transportlīdzekļiem ir iespējams veikt Tehnisko apskati mājās – kuriem transportlīdzekļiem?

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Tādēļ CSDD pakalpojumi un resursi ir ļoti noderīgi gan autovadītājiem, gan sabiedrībai kopumā, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc šī institūcija ir tik populāra un plaši izmantota.

Lasi vēl: Tiek ziņots, ka šajās tuvākajās dienās būs ļoti anomāli apstākļi; gaidāms, ka paaugstināsies spiediens

Valdība otrdien apstiprināja Satiksmes ministrijas sagatavoto noteikumu projektu, kas paredz Ceļu satiksmes drošības direkcijas  pakalpojumu cenrādī pilngadīgām personām ieviest maksu par šo tik ļoti populāro pakalpojumu. Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment