“Šis bija baigi…..” LTV leģendārais žurnālists Andrejs Volmārs ar savu izrunāšanos un izturēšanos Artusa Kaimiņa raidījumā pamatīgi pārsteidzis latviešus (video)

Foto – ekrānuzņēmums

Bijušais Saeimas deputāts un aktieris Artuss Kaimiņš atsācis vadīt savu autorraidījumu “Suņu būda V2.0”, ko iespējams noskatīties “Youtube” kanālā. Šoreiz uz raidījumu Artuss bija aicinājis leģendāro Latvijas televīzijas žurnālistu, raidījumu vadītāju, TV personību Andreju Volmāru. Taču saruna izvērtās pavisam negaidīti…

Artuss Kaimiņš ir bijušais latviešu politiķis – 12. un 13. Saeimas deputāts. Līdz 2020.gada sākumam viņš Saeimā pārstāvēja paša dibināto politisko partiju “Kam pieder valsts”, bet 12.Saeimā viņš tika ievēlēts no Latvijas Reģionu apvienības.

Pirms tam Artuss bija Latvijas Nacionālā teātra aktieris un radiostacijas Boom FB raidījuma “Suņu būda” vadītājs.

Tagad Artuss ir pārtraucis politiķa karjeru un atgriezies pie aktiera profesijas – šobrīd viņš darbojas Jaunajā Rīgas teātrī. Un ir atsācis vadīt savu raidījumu “Suņu būda V2.0”.

Artusa privātā dzīve ir ne mazāk krāsaina – viņam bijušas attiecības ar daudzām sabiedrībā pazīstamām sievietēm, bet attiecībās ar aktrisi Dārtu Daneviču abi kļuva par vecākiem dēlam Kaupo. Tiesa, pēc tam, kad pāris skandalozi izšķīrās un sociālajos tīklos viens otram veltīja neglaimojošas uzrunas un situācijas aprakstus, šobrīd abi tiesājas par dēla aizbildniecības un aprūpes tiesībām. Šobrīd bērniņš ir 3 gadus vecs.

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 74%

0%

Savukārt leģendārais Latvijas televīzijas žurnālists un TV personība Andrejs Volmārs Latvijas televīzijā sāka strādāt 1978.gadā un tur strādā vēl aizvien. Ilgus gadus viņš bija pazīstams kā Ziņu dienesta žurnālists, kurš gatavoja sižetus, kas saistīti ar kultūru. Bet viņš vada arī LTV raidījumu “Daudz laimes, jubilār!”. 2014.gadā saņēmis Triju Zvaigžņu ordeni.

Foto – ekrānuzņēmums

Volmārs dzimis Rīgā, 1950.gada 23.janvārī un izaudzis Bolderājā. Audzis bez tēva, kurš aizsaulē devās tad, kad Andrejs bija vēl pavisam mazs. Mācoties skolā, sācis interesēties par teātri, un līdz ar to aizrāvies arī ar žurnālistiku. Tolaik sāka rakstīt laikrakstā “Padomju Jaunatne”, un darbojās aktieru pulciņā “Elpa”. Andreju tolaik pamanīja Latvijas televīzijas darbiniece Zinaīda Dekšņa, un uzaicināja Andreju strādāt televīzijā.

Andrejs Volmārs bijis precējies divas reizes. Pirmajā laulībā viņš kļuva par tēvu dēlam Nikam, kurš ir gājis sava tēva pēdās – Niks ir pazīstams televīzijas producents. Bet otrajā laulībā Andreja mīļotā sieviete 2008.gadā laida pasaulē meitu.

Tagad Andrejs Volmārs bija devies ciemos pie Artusa Kaimiņa uz raidījumu “Suņu būda V2.0”, taču abu intervija un saruna izvērtās daudz īsāka, nekā Artuss to bija gaidījis.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment