“Šis bija baigi…..” LTV leģendārais žurnālists Andrejs Volmārs ar savu izrunāšanos un izturēšanos Artusa Kaimiņa raidījumā pamatīgi pārsteidzis latviešus (video)

Kā jau zināms, Artuss savā raidījumā mēdz uzdot dažādus tiešus un pat provokatīvus jautājumus. Tomēr šoreiz viņš drīzāk LTV leģendu slavēja, pieminot, ka Andrejs savā vecumā, 74 gados, izskatās tiešām fantastiski.

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc tam Artuss gribēja zināt Volmāra viedokli par par apvienību “Me Too”. Tomēr Andrejs atteica, ka šis fakts viņu vispār neinteresējot un kāpēc gan viņam vajadzētu runāt par lietām, kas viņu neinteresē.

Artuss mēģināja uzdot vēl kādu jautājumu – par Tieslietu ministrijas izvirzītajām idejām, kas tiek virzītas Saeimā, bet arī uz šo, it kā neitrālo jautājumu, Volmārs neatbildēja, piebilstot vien, ka viņa interešu redzeslokā ir citi jautājumi, piemēram, par to, kā tiek noniecināta Latvijas valsts un netiek cienīti Latvijas valsts simboli.

Vēlāk saruna ievirzījās par krievu valodu, kas dzirdama sabiedriskajos medijos – Volmārs izteicās, ka viņš šo jautājumu nedrīkst apspriest dēļ žurnālista ētikas kodeksa, tāpat nedrīkst to kritizēt. Viņš arī Artusam norādīja, ka, ja viņš turpinās viņu iztaujāt par lietām, par kurām viņš nedrīkst runāt, viņš sarunu raidījumā pārtrauks.

Foto – ekrānuzņēmums

Artuss centās uzdot Volmāram vēl dažus jautājumus, bet atbildes nesaņēma. Drīz vien Andrejs kļuva pavisam aizkaitināts un sacīja, ka Kaimiņš jautājot viņam par lietām, uz kurām viņam atbilžu neesot un vispār – tās viņu nemaz neinteresējot.

Artuss atskaņoja Volmāram dažādus citātus, ko savulaik Andrejs pats ir teicis, bet tas Volmāru tikai vēl vairāk nokaitināja. Līdz apmēram raidījuma 23 minūtē Volmārs tik noteica, ka tādā gadījumā viņš dalību Artusa raidījumā beidzot, noņēma radio austiņas, pateica paldies un devās prom.

Aizkadrā jau TV žurnālists neapmierināti klāstīja, ka Artuss ar viņu neesot gan nemaz sarunājies, tikai uzspiedis viņam savu viedokli.

Foto – ekrānuzņēmums

Pie publicētās sarunas vietnē “Youtube” tomēr vairums komentētāju norāda, ka šoreiz ir Artusa pusē, un neprofesionāli esot uzvedies tieši LTV žurnālists Andrejs Volmārs.

“Volmārs kā veca kaprīza vecene. Un skaitās žurnālists?! Vajadzēja saskaņot jautājumus??!!! Un to saka žurnālists??!!! Nu ja. Latvijas valsts TV.”

“Nu Andreja kungs ir tiešām no tās paaudzes. Kur runāšana sudrabs, klusēšana zelts. Neko sliktu neteikšu par viņu. Agrāk ja runāji pret tad….. Protams, tagad vaira nav tie laiki bet viņš ir gados un punkts.

“Varbūt nevajadzēja tik stipru kafiju dot!”

“Vecums nenāk viens? Vai arī tas ir saistāms ar kādu personības traucējumu?”

“Interesanti, ka 50 gadus var nostrādāt televīzijā un nekas neinteresēt…”

“Andrejs Volmārs ir perfekts Latvijas televīzijas spogulis.”

Lasi vēl: Baldones debesīs rīta stundās cilvēki redzējuši kaut ko ļoti neparastu: Bricis skaidro, ka tas atgādina “lidojošos šķīvīšus” (foto)

“Es ceru, ka šis ir labi izspēlēts joks? Neko tādu taču viņš nevaicāja…”

“Kaut kāds sastresojies tas Andža…”

“Vienmēr esmu bijis augstās domās par Volmāru, bet šis bija baigi…dikti ātri apvainojās un īsti neuzķēra raidījuma konceptu.”

“Nožēlojami, ka cilvēks nespēj komunicēt un mūk prom kā mazs bērns , gan jau zina, ka tur apakšā ir cita sāls kas brūci plēš ne jau šie jautājumi…”

“Īgņa, vecais nezāģēs taburetei kājas nost jo pats uz tās sēž 50 gadus….”

“Artuss nav nekāds saldumiņš pret viesiem, bet nu šoreiz Volmārs bija tas, kas pāršāva pār strīpu. Man arī būtu interesējis leģendas viedoklis par gana aktuālajām tēmām.”

“Atnāca uz interviju un ne par ko negrib runāt…”

Visu raidījumu ar Andreju Volmāru pie Artusa Kaimiņa vari noskatīties šeit:

Leave a Comment